OUDE LIEFDE HERONTDEKT – SKEELEREN

Afgelopen zondag was het heerlijk weer en besloten mijn vriend en ik een stuk te gaan skeeleren. We reden naar een prachtig natuurgebied in de buurt met asfalt wegen, wat heerlijk skeelert en waar de hond ook vrijuit kan lopen. Ik heb echt genoten en een oude liefde herontdekt. Benieuwd? Lees dan even verder.

De hond bij mijn vriend thuis is dol op het buiten los lopen en is, dankzij mijn schoonvader, gewend om grote afstanden te lopen doordat ze altijd mee gaat met het hardlopen. We reden met haar naar de Biesbosch waar het nooit zo druk is en ze in alle vrijheid met ons mee kan rennen.

Het was al ruim een jaar geleden dat ik dat ik geskeelerd had, maar inkomen hoefde ik niet. Voor we het doorhadden waren we al drie kilometer verder en namen we even een pauze zodat Yara ook even rustig rond kon dartelen, met haar bal kon spelen en een duik kon nemen in het water. Zo wisselde we een paar kilometer skeeleren af met een pauze. Uiteindelijk hebben we in ruim een uur 10 kilometer geskeelerd. Toen we wind tegen hadden was het wel even bikkelen, maar de rest van de kilometers waren vooral heel leuk en ontspannen. Heerlijk in het zonnetje en zelfs mijn hoofd nog verbrand. Ik vind skeeleren echt zo leuk om te doen en het was ook echt geweldig om Yara zo blij te zien, je zag gewoon dat ze ervan genoot.

De volgende keer gaan we ook een keer samen zonder Yara, zodat we wat meer tempo kunnen maken en we ook wat verder kunnen skeeleren. Nu durfden we het niet zo goed aan, omdat het tempo van skeeleren toch een stukje hoger is dan het hardlopen wat ze gewend is.

Naast het hardlopen, naar de sportschool gaan en het bloggen heb ik er dus nog een liefde bij. Helpp… waar haal ik al die tijd vandaan haha? Zeker nu het weer steeds meer toelaat ben ik zeker van plan om minimaal één keer per week te gaan skeeleren, gewoon omdat ik er blij van word!

Wanneer was de laatste keer dat jij op skeelers stond?

Liefs Sandra

Follow

2 thoughts on “OUDE LIEFDE HERONTDEKT – SKEELEREN

  1. Skeeleren blijft leuk! helaas staat mijn voet iets naar binnen waardoor ik heel snel moe werd op skeelers. Nu gebruik ik rolschaatsen.. ideaal en meer evenwicht plus ik haal mensen dik in die aan het skeeleren zijn haha

    1. Dat is vervelend zeg, rolschaatsen heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Mensen gemakkelijk inhalen is inderdaad altijd leuk! Thanks voor de tip, misschien binnenkort toch ook maar eens rolschaatsen uitproberen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge