OPGEMAAKT NOVEMBER 2016

opgemaakt-2

Afgelopen maand maakte ik maar liefst 5 producten op waaronder zelfs een parfum. Ohja, waarom er een gek effectje over de foto zit? Mijn foto’s bleken niet scherp te zijn, ik had alles al weggegooid en ik wilde dit toch graag met jullie delen. Ik heb er het beste van proberen te maken, het is even niet anders. Benieuwd of ik ze weer opnieuw zou kopen? Lees dan even verder.

Parfum Beyoncé Heat

Als eerste maakte ik een parfum op. Parfum is zo’n product waarbij het lijkt alsof het nooit op kan. Ik kan me dan ook niet herinneren dat ik ook al eens een parfum heb opgemaakt. Dit parfum is al een aantal jaar oud en ik heb hem nu dan ook eindelijk opgemaakt. Een nieuwe flacon staat alweer klaar, dus ik hoef niet zonder dit luchtje te doen.

Odina Reinigingslotion

Deze reiniger was/is verkrijgbaar bij de Action. Dit product heb ik al minimaal 4x opgemaakt en beviel tot nu toe heel goed. Helaas zag ik hem niet meer in de schappen staan toen ik bij de Action was. Ik heb toen een andere reiniger meegenomen, maar die bevalt helemaal niet. Hopelijk komt hij snel weer terug!

REF Argan Oil 550

Deze Argan Olie zorgt ervoor dat je haren doorkambaar zijn, er gezond uitzien en ook nog eens heerlijk ruiken. Ik heb deze olie een tijdje gelden van JohnBeerens.com ontvangen en heb er echt lang mee gedaan. Ik ben erg tevreden over dit product en zou hem zeker opnieuw aanschaffen als de oliën die ik nog heb liggen op zijn.

Garnier Moisture Match – Wake Me Up gezichtscrème

Ook deze gezichtscrème kocht ik bij de Action. Ik heb hem een tijd met veel plezier gebruikt, maar ik had hem nu alweer zo lang dat het echt tijd was om hem weg te gooien. Hij is dus niet helemaal op, maar wel aan vervanging toe. Het was op zich een prima crème. Het fijne van deze crème is dat het een soort gel is en dat je gezicht daardoor heel fris en niet vettig aanvoelt. Hij verrichte geen wonderen, maar was wel gewoon fijn. Ik zou hem gerust nog een keer opnieuw kopen.

007 For Women Douchegel

Deze douchegel kreeg ik een keer toen ik wat bij de Douglas kocht. Met veel moeite heb ik deze douchegel opgemaakt. Aan de geur van deze douchegel heb ik echt niet kunnen wennen. De geur vind ik echt onwijs vies. Ik heb hem wel op weten te maken, maar dat was meer uit principe omdat ik hem niet zomaar weg wilde gooien en het toch maar een kleine tube was. Deze douchegel en het bijbehorende parfum zou ik zeker niet zelf aanschaffen.

Dit zijn de producten die ik afgelopen maand heb opgemaakt. Niet zo heel veel, maar ik vind het wel erg leuk om te laten zien dus dit zal komende maanden ook zeker weer terugkomen. Voortaan zal ik er op letten dat de foto’s wel scherp zijn 😉 Hopelijk vond je het alsnog leuk om te zien.

 

liefs

Follow

3 thoughts on “OPGEMAAKT NOVEMBER 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge