OM 6 UUR OPSTAAN OM TE SPORTEN

Ik ben zo iemand die zichzelf ’s ochtends met veel pijn en moeite haar bed uit weet te krijgen. Sporten nog voordat ik ga werken? Daar kon ik me tot voorkort niets bij voorstellen. Sinds een paar weken weet ik mezelf om 10 voor 6 mijn bed uit te slepen om te gaan sporten en stiekem bevalt het heel erg goed. Benieuwd? Lees dan even verder.

Normaal gesproken sportte ik altijd ’s avonds. Als ik uit m’n werk kwam at ik thuis wat, liet ik mijn eten even zakken en ging ik daarna sporten. Maar vaak was ik dan rond een uurtje of half 10 pas thuis en eerdat je dan gedoucht hebt en nog wat hebt gegeten is het alweer tijd om naar bed te gaan. Ook heb ik aan het einde van de dag een stuk minder energie en dat merk je dan weer terug tijdens het sporten.

Toen de sportschool waar ik zit transformeerde in een 24-uurs sportschool dacht ik bij mezelf, waarom ga ik niet gewoon een keer ’s ochtends voor m’n werk sporten, kijken hoe dat bevalt?

Ik wist al wel dat het nogal lastig zou worden om mezelf uit bed te slepen. Daarom vroeg ik een vriend die altijd vroeg op is mij net zolang berichtjes te blijven sturen totdat ik m’n bed uit was. En dat deed hij de volgende morgen om 10 voor 6. Ik had de avond van tevoren alles al klaargelegd, dus hoefde mezelf alleen in wat sportkleding te hijsen, wat make-up op te doen, te ontbijten en nog voor half 7 vertrok ik thuis op weg naar de sportschool. Eenmaal in de auto was ik alweer vergeten dat het zo vroeg was.

Aangekomen in de sportschool was ik de enige en heb ik vol energie mijn work-out kunnen uitvoeren. Voor ik het wist was het 8 uur en zat ik met het zonnetje op mijn gezicht weer in de auto op weg naar mijn werk een eiwitshake weg te werken. Ook op mijn werk zat ik vol energie, aangezien ik al een aantal uur wakker was. Heerlijk vond ik het!

Inmiddels ga ik alweer een aantal weken voor mijn werk sporten en het bevalt me zo goed! Mijn bed kom ik steeds gemakkelijker uit en het is zo fijn om eerst lekker bezig te zijn geweest voordat je gaat werken. Ik ben een stuk energieker, mijn work-out weet ik een stuk sneller af te ronden en ik heb ’s avonds nog tijd voor andere leuke dingen! Iedereen verklaart me voor gek, maar ik vind het heerlijk! Echt een aanrader!

Sport jij weleens ’s ochtends vroeg? Wat vond jij daarvan?

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge