ODINA VISAGE GEZICHTSSCRUB PEELINGCREME

odina scrub

Mijn gezichtsscrub was alweer een tijdje op en het was dus tijd om weer een nieuwe uit te zoeken. Ik kwam bij de Action een scrub tegen die er veelbelovend uitzag en erg lekker rook. Ik nam hem mee om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

De scrub zit verpakt in een zachtroze verpakking met donkerpaarse opdruk, die gemakkelijk te lezen is, en een witte dop. Ik vind de verpakking er prima uitzien. Eens een keer wat anders die roze en paarstinten.

De Ingrediënten

ingrediënten

De Geur

Deze scrub heeft een hele subtiele zachte bloemige geur. De geur ruik je ergens in de verte en dat is wel erg fijn als je het op je gezicht smeert. Echt een heerlijke geur, dat had ik niet verwacht.

De Scrub

scrub

odina gezichtsscrub

De scrub is goed gevuld met scrubdeeltjes waardoor je aan een klein beetje product al genoeg hebt. De scrub is voor een gezichtsscrub wel wat aan de grove kant, dus dat is wel iets waar je huid tegen moet kunnen, maar ik vind het niet zo’n probleem. De crème voelt zacht aan, is gemakkelijk in te masseren en trekt snel in de huid. Na het afspoelen van deze scrub voelt mijn huid heerlijk zacht, glad en gevoed aan.

Ik moet toegeven dat deze scrub mijn verwachtingen ver heeft overtroffen en dat ik hem zelfs fijner vind dan mijn geliefde Balea scrub. Het is een fijn product wat je huid enorm glad en zacht aan laat voelen en waarbij je niet op zoek hoeft naar de scrubdeeltjes. Deze scrub kocht ik bij de Action voor € 1,39. (100 ml)

Welke scrub vind jij erg fijn?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “ODINA VISAGE GEZICHTSSCRUB PEELINGCREME

  1. Goedemiddag dames

    Ik heb een vraagje Ik heb tijdje terug deze scrub gebruikt en wat fantastisch werk deze scrub verricht na het gebruiken zag ik meteen resultaat gelukkig gemiddeld dat werkt maar nu ben ik bij de Action geweest en helaas deze scrub is niet meer te verkrijgen volgens Action helaas maar mijn vraag is aan jullie weet iemand waar ik deze kan kopen of bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge