NYC SHOW TIME CURLING CURVE & VOLUME MASCARA

De nieuwe Show Time Curling Mascara van NYC belooft gesepareerde extreem zwarte wimpers met een prachtige krul.  Laat dat nu net alles zijn wat ik in een goede mascara zoek. Benieuwd hoe deze mascara bevalt? Lees dan even verder.

De mascara zit in een langwerpige roze flacon met zilveren opdruk. Een frisse zomerse uitstraling, ik ben er dol op!

Het unieke aan deze mascara is het borsteltje dat iets wat gebogen is en daardoor elke wimper gemakkelijk raakt, zowel boven als onder. Hierdoor brengt de mascara eenvoudig aan en hoef je niet veel moeite te doen om alle wimpers mee te nemen en om ze goed te scheiden.

Het resultaat van deze mascara is mooi en natuurlijk. Mijn wimpers zijn lang, zwart, hebben volume en zijn mooi gesepareerd. Ook zit er een mooie krul in die goed blijft zitten. Wel had van mij het resultaat iets dramatischer gemogen, maar dat is een kwestie van smaak.

Wat mij betreft is de Show Time Curling Curve & Volume mascara een prima mascara, zeker voor de prijs van € 1,99. Hij separeert je wimpers mooi en zorgt voor een goede krul. Je moet geen wonderen verwachten, maar dat geldt voor vrijwel elke mascara. Wanneer je op zoek bent naar een mascara met een natuurlijk uitziend resultaat, die je een frisse blik geeft zonder een al te dramatisch effect, dan is dit zeker een aanrader!

Wat is jouw favoriete mascara?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge