Notitieboekjes Action

Notitieboekjes had ik weer hard nodig. Ik besloot te kijken bij de Action en vond een paar leuke simpele exemplaren. Deze notitieboekjes waren erg goedkoop en ze deden me erg veel denken aan de notitieboekjes van Moleskine. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Ik koos twee notitieboekjes uit. Een groot roze boekje in A5 formaat en een heel klein zwart notitieboekje. Beide boekjes bevatten 80 bladzijdes en zijn gelinieerd. De boekjes hebben een redelijk harde kaft en je kunt ze makkelijk sluiten met een elastiekjes. Tot nu toe heb ik altijd notitieboekjes gehad zonder elastiekje en als het boekje dan redelijk vol geschreven was, bleef het open staan. Het elastiekje is dus erg handig! Ook hebben beide boekjes achterin een vakje waar je papieren of iets dergelijks kunt bewaren.

 
De prijzen
 
Het grote boekje kocht ik voor €1,99.
Het kleinere boekje is te koop voor €0,99.
 
Deze boekjes zijn dus aanzienlijk goedkoper dan de Moleskine boekjes. Qua kwaliteit kan je ze denk ik niet echt vergelijken, maar als je op zoek bent naar een notitieboekje dat er hetzelfde uitziet zou ik je deze zeker aanraden. Zeker omdat deze boekjes erg goedkoop zijn.
 
 
Wat zijn jouw favoriete notitieboekjes?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

3 thoughts on “Notitieboekjes Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge