NIVEA VERFRISSEND & VERZORGEND MICELLAIR WATER

nivea-micellair-water

Micellaire reinigers zijn mij favoriet. Een hele lange tijd heb ik reinigers in een crème vorm gebruikt, maar ik vond het vette laagje dat die reinigers achter laten niet fijn. Ik heb al een aantal micellaire reinigers uitgetest. De laatste beviel me niet zo en ik ben dan ook erg benieuwd of deze reiniger van Nivea me wel zou bevallen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De ingrediënten

gebruiksaanwijzing

Het productgebruiksaanwijzing-nivea

Het product bevat een 3in1 formule en is geschikt voor de normale tot gemengde huid. Het verwijdert make-up, reinigt en hydrateert de huid. Het product zou heel gemakkelijk make-up moeten verwijderen zonder dat je hoeft te wrijven. Het micellaire water heeft gelukkig geen hele opvallende geur. Ver weg ruikt het erg fris, maar dat is alleen wanneer je goed ruikt. Precies wat ik graag heb bij reinigingsproducten.

Het gebruik

Het micellair water is erg fijn in gebruik. Het haalt gemakkelijk mijn make-up eraf zonder dat ik moet wrijven. Met een beweging veeg ik zo alle eyeliner en mascara weg. Het product voelt fijn aan op de huid en droogt totaal niet uit. Ook de huid rondom mijn ogen wordt niet trekkerig of gevoelig door gebruik van dit product, wat ik bij andere micellaire reinigers wel had. Mijn huid voelt na gebruik fris, schoon en zacht aan.

micellair-water

Het micellair water van Nivea is echt een aanrader. Dit product verwijdert make-up en reinigt je gezicht zo gemakkelijk dat ik er nu niet eens meer over nadenk om überhaupt nog met make-up te slapen. Dit product is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,99.

Welke reiniger gebruik jij het liefst om je make-up te verwijderen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge