NIVEA SOFT ROSÉ LIPPENBALSEM

soft-rose-lippenbalsem-nivea

Verslaafd aan lippenbalsem. Tja, zo zou ik mezelf wel kunnen omschrijven. Altijd en eeuwig loop ik te smeren. Ik vind het dan ook leuk om regelmatig wat nieuwe lippenbalsems te proberen. Zeker nu ik enorm verkouden ben, het buiten kouder wordt en mijn lippen wel wat verzorging kunnen gebruiken. Bij de Action kwam ik deze Soft Rosé lippenbalsem van Nivea tegen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

shoplog-lippenbalsemDe lippenbalsem zit verpakt in een standaard ronde verpakking met een schuine dop en is prima. De roze kleur vind ik wel erg leuk. Nu ik erover nadenk, hoe leuk zou het zijn om een keer een vierkante lippenbalsem tegen te komen?

Het Product

ingredienten-soft-rose

Deze lippenbalsem zou ervoor moeten zorgen dat je lippen intens gevoed worden, ze zacht aanvoelen en een subtiel roze kleurtje krijgen. Ik had verwacht dat deze lippenbalsem naar rozen of een andere bloemige geur zou hebben, maar dat is niet het geval. Het product ruikt exact hetzelfde als de blauwe Labello variant. Wat me gelijk brengt op het volgende: deze lippenbalsem bestaat in Nederland onder het merk Labello. Wellicht dat men in het buitenland Labello niet kent, waardoor het daar onder Nivea uitgebracht wordt?

Het Resultaat

soft-rose-lippenbalsem-nivea

De lippenbalsem is heerlijk romig en glijdt over je lippen. Het laat een subtiel glansje achter en de roze kleur die wordt beloofd is nog veel subtieler. Deze lippenbalsem zorgt ervoor dat mijn lippen zacht en gevoed aanvoelen en dat velletjes verdwijnen. Echt een heel fijn product!

Deze Soft Rosé lippenbalsem van Nivea bevalt me erg goed en zal ik waarschijnlijk snel opmaken. Het is een fijn product wat gewoon doet wat een lippenbalsem moet doen. Ik kocht deze lippenbalsem bij de Action voor € 1,59.

 

liefs

Follow

3 thoughts on “NIVEA SOFT ROSÉ LIPPENBALSEM

  1. Volgens mij heb ik deze nog ergens liggen. Ik smeer me nu helemaal rot met lippenbalsem, de combinatie van het wisselende weer en mijn zwangerschapshormonen maken mijn lippen super droog.
    Bij deze balsems ben ik wel altijd bang wát voor kleurtje ze zullen achterlaten haha, ik weet nog wel dat de labello pearl en shine een vreemde glans achterliet, gelukkig doet deze dat niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge