NIVEA PURE & NATURAL HYDRATERENDE DAGCRÈME

shoplog-nivea-pure-natural

Zolang als ik me al kan herinneren gebruikt mijn moeder dag- en nagcrèmes van Nivea. Zelf heb ik een lange tijd een dagcrème van Garnier gebruikt die maar niet op leek te gaan. Het was hoog tijd om deze weg te gooien aangezien dat niet zo hygiënisch is om een product erg lang te gebruiken.  Bij de Action kwam ik een dagcrème van Nivea tegen en dit werd mijn vervanger. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan even verder.

De Verpakking

pure-natural-dagcreme

De verpakking van de crème ziet er prima uit. De verpakking is clean en basic zonder poespas, wat perfect bij het product past. Daarnaast staat op de verpakking het potje op de ware grote afgedrukt. Ideaal, omdat je zo gelijk ziet wat je krijgt aangezien doosjes soms een vertekend beeld geven. De verpakking bevat 50 ml product. Dit is de variant voor de normale tot gemengde huid, maar er is ook crème voor de droge/gevoelige huid.

Het enige jammere vind ik dat je met je vingers in het potje moet. Het liefste zie ik altijd een tube, met lange nagels heb je al snel product onder je nagels zitten en het is natuurlijk ook niet zo hygiënisch.

nivea-creme

Deze crème bestaat voor 95% uit natuurlijke producten. De crème bevat o.a. Argan Olie en Aloë Vera. De crème zou moeten zorgen voor een frisse en soepel aanvoelende huid die er gezond en stralend uitziet. Ik ben benieuwd!

Ingrediënten

creme-ingredienten

De Dagcrème

De substantie van de crème is zacht en romig. Hij brengt gemakkelijk aan en trekt veel sneller in dan ik van andere crèmes gewend ben. Het laat geen vet laagje achter op de huid en je gezicht voelt na gebruik heerlijk glad en zacht. De geur van de dagcrème is ook erg prettig. Hij ruikt heerlijk fris en niet naar planten, waar ik bang voor was.

De Pure & Natural Hydraterende Dagcrème van Nivea bevalt me erg goed. Hij ruikt heerlijk fris, trekt snel in en laat mijn huid heerlijk zacht en glad aanvoelen. Wat een heerlijk product! Deze dagcrème kocht ik bij de Action voor € 5,95 wat bijna de helft is van de prijs die je bij een drogisterij betaalt.

Welke crème gebruik jij altijd?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “NIVEA PURE & NATURAL HYDRATERENDE DAGCRÈME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge