Nieuwe collectie schoenen H&M

Ik ben echt gek op schoenen. Als je mijn blog wat langer volgt is dit je misschien wel opgevallen. Toen ik onderlaatst weer op de website van H&M rondkeek zag ik dat er hele leuke schoenen waren toegevoegd aan hun assortiment. Ik wilde jullie deze prachtige schoenen niet onthouden en vandaar dat ik ze vandaag wil laten zien. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.Als eerste kwam ik deze laarsjes van imitatiesuède tegen. De collectie van H&M bevat vooral veel zomerschoenen. Persoonlijk vind ik zomerschoenen het allerleukste, maar met de koude wintermaanden voor de boeg is dat niet zo praktisch. Toch zijn dit de enige laarsjes die ik uitgekozen heb. Dit zijn voor mij echt de perfecte enkellaarsjes. De kleur vind ik prachtig en het elastiek aan de zijkant maakt de hele schoen af. Deze schoenen zijn verkrijgbaar voor €34,95.
Deze prachtige pumps zien er wat luxer uit. Ze komen ook uit de wat luxere lijn en zijn gemaakt van echt leer. De kleur vind ik moeilijk te benoemen aangezien het tussen de grijs, zwart en groen inzit. Het printje (krokodillen???) vind ik echt prachtig. Normaal gesproken ben ik niet zo van de printjes, maar dit printje staat echt heel chique. Deze pumps kosten €79,95. 

Het zijn geen nudekleurige pumps en ook geen bruinige, maar ze zitten er een beetje tussenin. De kleur vind ik erg leuk voor de zomer, maar om er nu mee te lopen is een beetje riskant. Ik zou ze echt niet netjes kunnen houden met al die viezigheid, regen en bladeren op de weg. Het lijkt me in de zomer erg leuk om met een jurkje te combineren. Deze pumps zijn verkrijgbaar voor €29,95 en zijn er in nog veel meer kleuren.
 
 
Zelf heb ik nog geen rode schoenen in mijn bezit. Deze vrolijke zomerse pumps zou ik er graag aan toevoegen. Zonder de franjes zouden ze een beetje saai zijn, maar die franjes maken het geheel juist wat speelser. Het zijn geen schoenen om dagelijks te dragen, maar voor feestjes zijn ze zeker geschikt. Deze schoenen zijn verkrijgbaar voor €39,95.
 
 
 
 
Deze schoenen vind ik het allermooiste van deze hele lijst. Ze zijn heel erg simpel, maar het printje op de enkel maakt de schoen wat opvallender en specialer. Ze zijn erg gemakkelijk te combineren, maar zijn ze toch net wat anders dan ‘standaard’ open pumps. Ook deze zijn verkrijgbaar bij de H&M voor €39,95.
 
 
Dit is een kleine greep uit alle nieuwe schoenen die verkrijgbaar zijn bij de H&M. Dit zijn mijn favorieten, maar als jij niet zo weg bent van deze schoenen zou ik even kijken op de website van H&M. Daar staan nog veel meer leuke schoenen die niet al te duur zijn.
 
 
~Liefs Sandra
 
 

3 thoughts on “Nieuwe collectie schoenen H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge