NEW IN: ZONNEBRILLEN H&M

outfit 1

Over het algemeen ben ik heel zuinig met mijn spulletjes, maar op een of andere manier krijg ik het elke keer voor elkaar om mijn zonnebrillen binnen no-time kapot te maken. Ik laat hem op de auto liggen, vergeet hem, waardoor hij er vanaf valt en we eroverheen rijden of er zitten spontaan allemaal scheuren in de glazen. Tja, dure zonnebrillen ben ik dus niet waard, maar het was wel hoog tijd voor nieuwe zonnebrillen. Benieuwd welke het zijn geworden? Lees dan even verder.

Eerst heb ik bij de Primark gekeken voor nieuwe zonnebrillen, want daar hebben ze normaal gesproken allerlei leuke modellen. Helaas waren dit keer alle modellen enorm breed waardoor ze aan beide kanten van mijn hoofd zo’n anderhalve meter uitstaken. Wat er dus niet uitzag.

Uiteindelijk bestelde ik bij de H&M een stuk of 5 zonnebrillen waar ik er uiteindelijk twee van heb gehouden. Het zijn twee heel verschillende modellen, maar ik vind ze beide wel echt heel leuk.

zonnebril 1 (2)

De eerste zonnebril is een ‘standaard’ pilotenbril. Ik ben echt dol op pilotenbrillen en bij de H&M waren ze in allerlei verschillende kleurencombinaties te krijgen.

outfit 1

Ik koos voor een gouden variant met gouden spiegelende glazen. Het klinkt een beetje fout, maar ik vind het er echt leuk uitzien. De roségouden variant leek me nog leuker, maar die was helaas al uitverkocht. Het enige nadeel is dat je glazen erg snel vies worden en je dat ook duidelijk ziet, maar goed dat is een kwestie van wat extra poetsen. Deze zonnebril kostte € 6,99.

zonnebril 2 (2)

De tweede zonnebril die ik kocht is totaal wat anders dan het eerste model. Het is een best wel grote zonnebril met een mooi bruin/zwart patroontje. De zonnebril heeft donkerbruine/donkerpaarse glazen en gouden details aan de zijkant op de pootjes. Zelf vind ik de kleurencombinatie erg mooi, maar hij is er eventueel ook nog in het zwart. De grootte is wel even wennen, maar dit is wel een classy zonnebril. Ik kocht deze zonnebril voor € 7,99, maar hij is nu in de sale voor € 4,99.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten en probeer er nu wat langer mee te doen dan een paar weken haha. De zonnebrillen van de H&M vind ik er erg leuk uit zien, er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar , dus voor ieder wat wils en ze hebben ook nog eens een klein prijsje.

Heb jij één wat duurdere zonnebril of ook een aantal goedkope varianten?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “NEW IN: ZONNEBRILLEN H&M

  1. Ik vind het een hele mooie bril. Zelf draag ik het liefst ook een budget zonnebril, als hij eens stuk gaat dan is het in ieder geval een goedekope. Bovendien zijn er zoveel leuke te krijgen, en kun je er zelfs meer kopen ook nog. Een leuke blog heb je trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge