New in: Onesie

Een paar dagen geleden kwam er op mijn blog een artikel online over betaalbare Onesies. Hierin vertelde ik dat ik een Onesie besteld had bij Asos. Ik koos voor de gratis verzendkosten wat betekende dag ik 5 daagjes moest wachten. Dat had ik er wel voor over, maar het liep anders. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Ik koos voor een Onesie met een winters patroontje en natuurlijk met voetjes erin, omdat ik het altijd zo koud heb. Deze Onesie is heerlijk zacht, ik voel me net een knuffelbeertje haha. Bij Asos kan je ervoor kiezen om het gratis te laten bezorgen. Dit gebeurt dan binnen 5 dagen. Als je het binnen 3 dagen bezorgd wil hebben moet je 6 euro verzendkosten betalen. Ik koos voor de 5 dagen wachten. Toch kwam mijn bestelling al twee werkdagen eerder aan dan verwacht. Sindsdien heb ik mijn Onesie aangetrokken en bijna niet meer uitgehad. Hij zit erg lekker en is heerlijk warm & zacht. Het enige nadeel is dat je niet fatsoenlijk naar de wc kan. Je moet eerst heel de bovenkant uitdoen, wil je fatsoenlijk naar de wc kunnen. Dat is het enige nadeel wat ik kan bedenken. Voor de rest ben ik zo onwijs blij met dit pak. Ik heb het normaal altijd koud, maar hier heb ik helemaal geen last meer van gehad!
 
 
Zoals je misschien wel merkt ben ik echt blij met mijn Onesie. Deze kocht ik bij Asos voor maar €21,55. Koukleumen net als ik zou ik zoiets zeker aanraden!
 
 
Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.

~Liefs Sandra 

 
 

10 thoughts on “New in: Onesie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge