NEW IN: NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat ik begon met hardlopen. In de zomerperiode was ik wat fanatieker dan in de winter met kou, regen en hagelbuien, maar alsnog heb ik in de afgelopen drie jaar flink wat kilometers afgelegd. Mijn hardloopschoenen, die ik in 2015 kocht, waren nu dan ook echt aan vervanging toe. Vandaag laat ik je kennismaken met mijn nieuwe pareltjes. Benieuwd? Lees dan even verder.

Al een tijdje was ik op zoek naar een paar leuke hardloopschoenen. Mijn vorige paar hardloopschoenen waren van Nike in het model Air Zoom Pegasus. Deze bevielen me zo goed dat ik dit model dan ook graag terug wilde. Sportkleding en vooral sportschoenen mogen van mij best kleurrijk zijn en dat was nu net het probleem waar ik tegenaan liep bij het uitzoeken van een nieuw paar hardloopschoenen. De schoenen die verkrijgbaar waren in het model dat ik graag wilde hadden vooral veel zwart, grijs of donkerblauw en de schoenen die wel iets van kleur hadden waren gecombineerd met wit. Wit was voor mij echt geen optie, aangezien ik iets wat wit is niet wit kan houden. Een regenbui, stap over een modderpad of plas en ze zijn niet meer schoon te krijgen.

Ik had de hoop al een beetje opgegeven totdat ik opeens deze schoenen voorbij zag komen. Hetzelfde model dat ik had, uiteraard weer iets vernieuwd, in een kleurencombinatie van lichtblauw en felroze. Ik was op slag verkocht, dit zouden mijn nieuwe hardloopschoenen worden. Alsof dat nog niet genoeg was waren ze ook nog eens in de uitverkoop, afgeprijsd van € 120 naar € 83,97. Daarnaast kreeg ik ook nog eens 20% studentenkorting ( momenteel 10%) waardoor ik uiteindelijk voor deze hardloopschoenen slechts € 67,18 betaalde, wat echt mega goedkoop is!

Inmiddels heb ik al tientallen kilometers gelopen op deze schoenen en ik durf toch wel te zeggen dat dit een van mijn beste aankopen ooit is! Deze schoenen bieden goede ondersteuning, zijn licht van gewicht, de demping is erg goed en ze zien er leuk uit. Daarnaast zijn ze in vergelijking met andere hardloopschoenen ook nog eens voor een mooi prijsje te koop. Momenteel zijn ze nog steeds verkrijgbaar in de webshop, dus mocht je ook interesse hebben zou ik snel zijn! Oh en vergeet de studentenkorting zeker niet 🙂

Welke schoenen gebruik jij tijdens het sporten?

 

liefs

Follow

One thought on “NEW IN: NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge