NEW IN: MICHAEL KORS DANIELA BLOSSOM TAS

michael-kors-tas

Iets meer dan een half jaar geleden liep ik in de Bijenkorf langs de tassenafdeling naar buiten. Toen ik bijna buiten stond viel mij oog op een prachtige tas van Michael Kors. Hij was echt perfect, maar toch ook wel erg duur dus ik kocht hem niet. Eenmaal thuis kon ik die tas niet uit mijn hoofd krijgen. Voor mijn verjaardag, die inmiddels alweer een aantal maanden geleden is, kreeg ik van mijn vriend deze prachtige tas cadeau. Ik was echt zo blij! Benieuwd? Lees dan even verder.

michael-kors-daniela-blossom

De tas waar ik verliefd op ben geworden is de Michael Kors Daniela crossbody in de kleur Blossom. Een prachtige heel lichtroze tas met zwarte en gouden accenten. Het mooie van deze kleur vind ik dat hij roze is, maar zo licht is dat het niet opvalt en bijna nude is. Het is een stevige tas die uit opgedeeld is in meerdere delen. De randen van de tas en het hengsel zijn zwart en steken mooi af tegen die roze kleur. De gouden hardware maakt de tas helemaal af. Normaal gesproken ben ik meer van het zilver, maar bij deze tas past de gouden kleur perfect!

inhoud-michael-kors-tas

De binnenkant van de tas heeft een fijne indeling en heeft wat weg van een grote portemonnee. Het was erg lastig om de binnenkant op de foto te zetten zonder heel de tas uit z’n verband te trekken. Aan de voorkant van de tas zit een vakje met rits waar je wat geld in kunt stoppen. Daarachter heb je twee grote vakken waar ik mijn telefoon, lippenstift en zelfs e-reader in kwijt kan. Helemaal achterin de tas kun je nog 6 pasjes kwijt. Het is dan misschien geen grote tas, maar die wilde ik ook juist niet. Alles wat ik bij me wil hebben past erin en kan ik meenemen.

michael-kors-daniela

Het is een tas die een perfect formaatje heeft, stevig is en waar ik, hopelijk, nog heel veel jaren plezier van zal hebben. Ik ben echt zo onwijs blij met deze tas!

Heb jij liever een kleine of een grote tas?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “NEW IN: MICHAEL KORS DANIELA BLOSSOM TAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge