NEW IN: MICHAEL KORS BRADSHAW ROSÉ HORLOGE

michael-kors-horloge-bradshaw

Roségouden sieraden vind ik echt prachtig! Ik was dan ook erg blij toen ik mijn eerste roségouden horloge in handen had. Dat was echter maar van korte duur want het roségoud op de horloges van Tommy Hilfiger bleef niet goed zitten en binnen no-time ontstonden er allemaal vlekken. Dat horloge heb ik helaas om moeten ruilen voor een zilveren variant, maar toen ik van mijn ouders voor mijn 21e verjaardag een horloge uit mocht kiezen viel mijn keus al snel op een roségouden horloge van Michael Kors. Benieuwd? Lees dan even verder.

horloge-michael-kors

Het horloge is echt precies waar ik naar op zoek was. Ik hou helemaal niet van steentjes of rare patroontjes, maar meerdere klokjes in een horloge vind ik altijd wel erg mooi. Dit horloge is redelijk groot, maar past gelukkig net bij mijn kleine polsjes. Daarnaast glimt hij als een snottebel in de maneschijn, waardoor hij onmogelijk aan je aandacht kan ontsnappen.  De roségouden kleur is ook echt prachtig. Het horloge is niet extreem roze, mijn vorige horloge was zeker een stuk rozer. De kleur is vergelijkbaar met een gouden horloge, maar in plaats van een koele gele ondertoon, die mij absoluut niet staat, heeft dit horloge een warme rozige ondertoon. Prachtig, maar erg lastig om op beeld vast te leggen.

Draag jij roségouden sieraden?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “NEW IN: MICHAEL KORS BRADSHAW ROSÉ HORLOGE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge