New in: Laarsjes

Al tijden ben ik op zoek naar leuke laarzen. De hoop op lange laarzen heb ik al even opgegeven aangezien ik een lastige smaak heb en lange laarzen vaak niet goed aansluiten op mijn kuiten. Ik heb al wel wat laarsjes, maar alle laarsjes hebben hakken. Laarsjes zonder hakken zijn ook wel eens handig en ik besloot opzoek te gaan naar leuke laarsjes zonder hak. Benieuwd? Lees dan even verder.
 

Ik ben altijd best wel kieskeurig en de schoen moet perfect zijn, wil ik hem kopen. Na flink wat websites afgezocht te hebben kwam ik uit bij hele leuke en ook nog eens betaalbare laarsjes. De laarsjes waren verkrijgbaar in een aantal verschillende kleurtjes en aangezien ik niet kon kiezen tussen twee verschillende kleuren, heb ik ze maar allebei gekocht.
 

Dit zijn de laarsjes waar ik vanaf de eerste keer dat ik ze zag, al gelijk helemaal verliefd op was. Het model vind ik heel erg mooi en de kleur past er perfect bij. De ‘kale’ laarsjes vind ik al helemaal geweldig, maar de kettinkjes maken de laarsjes helemaal af. Ze maken de laarsjes net wat specialer en laten ze uitblinken. De schoenen zijn heel kwalitatief heel goed afgewerkt, zeker als je kijkt hoeveel deze laarsjes gekost hebben. 

Deze schoenen zijn verkrijgbaar bij de Van Haren en zijn momenteel ook nog eens afgeprijsd van €39,95 naar €29,95. Echt een koopje dus!

Het tweede paar is qua uiterlijk bijna hetzelfde als het eerste paar. Alleen zijn deze laarsjes een andere kleur. Ik vond de laarsjes zo leuk en zo lekker zitten dat ik besloot om deze ook te houden. Ik had in eerste instantie twee paar besteld om te kijken welke ik het leukste vond, omdat kleuren er in de werkelijkheid altijd anders uit zien dan op foto’s.  
 

Ook dit paar is afgeprijsd naar €29,90. Omdat deze schoenen zo mijn smaak zijn en ook nog eens goed geprijsd, heb ik ze allebei gehouden. Als ik later toch op zoek zou gaan naar een tweede paar lage laarsjes weet ik dat ik spijt ga krijgen, omdat er weinig laarsjes aan mijn eisen voldoen.

Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe schoenen. Zoals al eerder vermeld zijn ze verkrijgbaar bij o.a. Van Haren voor €29,90.~Liefs Sandra 

3 thoughts on “New in: Laarsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge