NEW IN FOOTWAY: ADIDAS SUPERSTAR BRONZE

Op het moment dat er letterlijk gaten in je schoenen zitten, weet je dat het tijd is voor een paar nieuwe sneakers. Ik kwam deze bronzy Adidas Superstars tegen en was opslag verliefd. Hoe mooi is die glans? Love it! Meer zien? Lees dan even verder.

Ik kon niet wachten om deze schoenen in het echt te zien. Wachten hoefde ik gelukkig niet lang, want binnen een paar dagen had ik ze in mijn handen en bleken ze in het echt nog mooier te zijn dan op de foto. De bronze details hebben een mooie glow en steken mooi af tegen de spierwitte sneakers, nu nog de kunst om ze zo wit te houden.

Deze sneakers komen van de webshop Footway, een webshop die ik voorheen nog niet kende, maar waar ik zeker vaker ga bestellen aangezien hij heel makkelijk in gebruik is. In het startscherm klik je aan of je op zoek bent naar dames-, heren- of kinderschoenen in combinatie met je schoenmaat. Alle schoenen die beschikbaar zijn in de juiste maat worden voor je op een rijtje gezet. Vervolgens kun je o.a. specificeren naar het type schoen, dat heel handig aangeduid wordt met een plaatje. Daarnaast is het aanbod aan schoenen enorm, van sneakers en sandalen tot laarsjes en pumps, in elke prijscategorie, van heel veel verschillende merken.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten. Ze zijn prachtig en lopen ook nog eens heerlijk. Deze schoenen, en vele anderen, zijn verkrijgbaar in de webshop Footway voor € 89,00. Ben je nog op zoek naar een paar leuke schoenen? Neem daar dan zeker even een kijkje, het is de moeite waard!

Wanneer heb jij voor het laatst nieuwe schoenen besteld?

 

liefs

Follow

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Footway en bevat producten die ik van hen heb ontvangen.

One thought on “NEW IN FOOTWAY: ADIDAS SUPERSTAR BRONZE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge