NEW IN: CALVIN KLEIN BRALETTE

Eind maart kocht ik mijn eerste Calvin Klein ondergoed, een sport bh en een aantal strings. Dit beviel zo goed dat ik een klein maandje later mijn collectie uitbreidde. De bh zit erg lekker, maar doordat er geen vulling in zit draag ik hem vooral thuis met een grote trui of tijdens het slapen. Toen ik in de webshop van LASCANA wat aan het rondkijken was naar bh’s, kwam ik een gewatteerde bralette van Calvin Klein tegen, die ik uiteindelijk bestelde. Benieuwd hoe hij bevalt? Lees dan even verder.

Zelf bestelde ik de zwarte variant in een S & M. Ik wist van de andere bh die ik heb, dat ze heel erg klein vallen. Zelfs daar had ik een M van nodig, terwijl ik wat betreft cupmaat een kleine B heb. Bij deze bralette had ik wederom een M nodig. Dat is dus zeker iets om rekening mee te houden wanneer je hem ook wilt bestellen.

Het voordeel van deze bralette is dat er geen beugels in zitten, maar dat er door middel van stiksels en een kleine opvulling onderin mooie cups gecreëerd  worden. Daarnaast zit het heel comfortabel, doordat de bh helemaal van zacht materiaal is gemaakt. Onderaan zit een grote elastieken band, waardoor hij mooi aansluit wanneer je hem aan hebt. Daarnaast heeft de bh gekruiste bandjes op de rug. Doordat er geen sluiting in verwerkt zit is het wel even wennen met aandoen, maar wanneer hij eenmaal aan zit, zit hij prachtig!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Hij zit erg lekker door het zachte materiaal, sluit goed aan en zorgt voor een mooi decolleté. Deze en andere sport-bh’s zijn verkrijgbaar bij LASCANA. Deze variant van Calvin Klein is te koop voor € 39,99. Uiteraard zijn er ook bijpassende slips verkrijgbaar.

Welk merk ondergoed draag jij het liefste?

liefs

Follow

One thought on “NEW IN: CALVIN KLEIN BRALETTE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge