Nail of the day

Zoals jullie misschien wel weten ga ik bijna op vakantie en voordat ik ga wil ik nog even een Nail of the day maken. Ik heb namelijk een kleurtje op van de DA en ik ben er erg blij mee.

Dit is het kleurtje, achteraf ben ik niet zo tevreden over de foto’s maar i.v.m de tijd heb ik besloten om ze toch maar te gebruiken. Het is de kleur 103. Op de foto is het niet zo goed te zien maar het is een rood/roze glitternagellak. Hierdoor dekt hij niet zo goed dus heb er eerst een andere loze nagellak van DA eronder gedaan. (nummer 011) Het is een prachtig lakje, jammer genoeg komt het kleurtje niet zo mooi over op de camera dan dat hij in het echt is. Het is dus zeker een aanrader.
Dit lakje is verkrijgbaar bij de DA voor €2.99
Let op: Aankomende week is er bij de DA een actie dat er op alle nagellak 25% korting wordt gegeven. Zeker leuk om even een kijkje te nemen.
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Nail of the day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge