Nagellakswatch: Maybelline Color Show – 262 Pink Boom

Een poosje geleden kwam een artikel online waarin je kon zien dat ik flink wat Maybelline lakjes had ingeslagen. Vandaag de swatches van een lakje dat me gelijk al aansprak een prachtige babyroze Barbie kleur. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

 
Dan nu het belangrijkste, dat zijn natuurlijk de swatches. Als eerste wil ik me even verontschuldigen voor de huid rondom mijn nagels. Die ziet er echt niet uit, maar helaas kan ik hier niet zoveel aan doen. Mijn handen worden door mijn werk erg droog en zelfs de beste handcrème werkt hier niet tegen. De strepen die je op mijn middelvinger in de swatches ziet, is een beschadiging in mijn nagel. 
 

  

 

Ik ben echt gek op dit kleurtje! Het is echt een prachtig roze lakje. Dit lakje dekt redelijk goed, op alle foto’s heb ik twee laagjes aangebracht. Ook heb ik met deze nagellak op gewerkt en dat ging verrassend goed. Normaal gesproken ligt mijn nagellak er aan alle kanten af. Dit keer waren alleen een paar kleine plekjes te zien, maar voor de rest zat het er nog redelijk goed op. Dit is echt een kleurtje dat ik nog veel vaker zal dragen. Echt hét perfecte roze kleurtje!

262 Pink Boom is verkrijgbaar bij een groot aantal drogisterijen voor een prijs van €3,99.

Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.

~Liefs Sandra4 thoughts on “Nagellakswatch: Maybelline Color Show – 262 Pink Boom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge