NAGELLAK: Sinful Colors – Thimbleberry

Een tijdje geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het budget nagellakmerk Sinful Colors Ik kocht toen twee lekkere felle zomerse kleurtjes. Het weer was toen alleen nog niet zo zomers en heb hem dan ook even in de kast laten liggen. Nu het weer wat zomerser begint te worden is het tijd om dit lakje uit te proberen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.
Het kleurtje dat ik kocht heet 108 Thimbleberry en is een fel koraalkleurig lakje. De verpakking bevat 15 ml, wat best veel is voor een nagellakje. Het uiterlijk van de nagellak doet me een beetje denken aan de lakjes van China Glaze en ziet er zeker niet goedkoop uit.

De nagellak brengt gemakkelijk aan. Het lakje droogt niet erg snel, je moet het vergelijken met een lakje dat ‘normaal’droogt, wat prima is. Het is een goed gepigmenteerd lakje waardoor je aan twee laagjes al genoeg hebt. De finish van dit lakje vind ik erg mooi. Het lijkt wel gelnagellak, zo’n mooie glans dat het achterlaat. Daarnaast egaliseert het je nagel ook waardoor de lijntjes in je nagel niet meer zichtbaar zijn.

 
Het kleurtje vind ik echt geweldig! Het is een fel zomers kleurtje wat nog veel mooier tot zijn recht komt als je wat bruiner bent. Hij brengt gemakkelijk aan, is goed gepigmenteerd en dit alles voor maar €1,99!

Wat is jouw favoriete zomerse lakje?
~Liefs Sandra

beautybySandra

3 thoughts on “NAGELLAK: Sinful Colors – Thimbleberry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge