MONSTER BEATS HEADSET BY DRE URBEATS

beats

Stilte is iets waar ik slecht tegen kan. Altijd en overal luister ik muziek. In de bus naar school, in de auto, tijdens het leren, tijdens het werken en zeker tijdens het hardlopen. Door het vele gebruik waren mijn oortjes hard aan vervanging toe en ik was dan ook erg blij toen GSMPunt me vroeg of ik de Ur Beats van Dr. Dre uit wilde proberen. Ik heb ze nu een weekje en kan echt niet meer zonder! Benieuwd? Lees dan even verder.

doosje

Het doosje waar de oordopjes in zitten is al erg mooi en voelt luxe aan mede door de magnetische sluiting. Het is echt een cadeautje om uit te pakken.

binnenkant

beats doosje

Wanneer je het doosje opent komen de oordopjes tevoorschijn en achter de prachtige portretfoto vind je maar liefst zes verschillende maten oordopjes zodat je de maat kan kiezen die het beste bij jou past. Voor mij waren dat de allerkleinste.

boekje

Verder vind je in de doos een boekje met de gebruiksaanwijzing, een sticker, een opberghoesje voor de oortjes en een boekje waar alle producten in staan die verkocht worden.

ur beats

De oortjes zijn prachtig afgewerkt waarbij glanzend en mat mooi gecombineerd wordt. Aan het snoertje van de headset zit een schakelaar waarmee je gemakkelijk naar een ander nummer kunt overschakelen of het nummer even kunt stilzetten. Daarnaast zit er ook een microfoon in verwerkt, wat ideaal is om handsfree te bellen.

beats by dr. dre

Ook de oordopjes zelf voelen stevig aan door de metalen behuizing. Doordat je zelf de juiste maat van de dopjes kan kiezen zitten de oordopjes erg lekker en voel je ze bijna niet zitten. Ze blijven goed zitten, zelfs tijdens het hardlopen.

De belangrijkste vraag is uiteraard, hoe is het geluid? Het geluid dat uit deze headset komt is echt prachtig! De headset isoleert erg goed waardoor alle omgevingsgeluiden weg gefilterd worden. Het geluid wat uit deze oortjes komt is erg helder en er zit een geweldige bass in. De muziek klinkt hierdoor nog mooier en zelfs de kleinste details die je voorheen nooit zijn opgevallen hoor je nu. Nu merk ik pas hoe ‘plat’ het geluid was dat uit mijn vorige oordopjes kwam.

Ik ben verkocht, het geluid van deze headset is prachtig en ik kan echt niet meer zonder. Het is misschien even een investering, maar de geluidskwaliteit is top en ik vind ze hun geld dan ook meer dan waard. Deze Monster Beats Headset is verkrijgbaar bij GSMPunt  voor € 69,95, wat een goede deal is want via de officiële site betaal je voor deze headset € 99,95. Daarnaast zijn in de webshop ook diverse andere telefoon accessoires verkrijgbaar.  

Welke producten waren voor jou even een investering, maar ben je achteraf toch erg blij mee dat je ze hebt gekocht?

 

liefs

Follow

One thought on “MONSTER BEATS HEADSET BY DRE URBEATS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge