MIXED LIPSTICK REVIEW: MAYBELLINE & RIMMEL

Alweer een aantal maanden geleden kocht ik deze lipsticks. Twee exemplaren die in mijn kast verdwenen om te reviewen en die ik eigenlijk een beetje vergeten was. Zonde want het zijn twee prachtige kleurtjes! Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Rimmel London – 180 Vintage Pink

Dat ik gek ben op paarse lipsticks is inmiddels waarschijnlijk wel bekend. Dit exemplaar van Rimmel is echt prachtig. Het is een subtiel paars kleurtje, waardoor hij een stuk draagbaarder is dan de meeste andere paarse lipsticks die ik in mijn bezit heb. Daarnaast is dit een Moisture Renew lipstick, wat inhoudt dat het je lippen, naast het geven van een mooi kleurtje, ook nog eens verzorgt. Ideaal met het koudere weer in aantocht. Geen matte finish dus, maar een subtiele glans. Dit houdt wel in dat deze lipstick iets minder lang blijft zitten dan een met een matte finish, maar een glas drinken overleeft hij wel. Daarnaast is de geur van deze lipstick vrijwel identiek aan het bekende Zwitsal geurtje, heerlijk!

Maybelline – 987 Smoky Rose

Smoky Rose is een subtiel roze kleurtje. Het zou een matte lipstick moeten zijn, maar helemaal mat vind ik hem niet, wat ook geen probleem is. Dat heeft wel tot voordeel dat de lipstick prettig en romig aanvoelt op je lippen en dat het je lippen niet uitdroogt. Het is het type kleurtje dat veel mensen goed zal staan!

Uiteraard is van deze twee lipsticks de paarse van Rimmel mijn favoriet, maar ik vind Smoky Rose ook prachtig! Beide zijn goed gepigmenteerd en voelen prettig aan door de romige formule. Smoky Rose is verkrijgbaar voor € 12,49. Vintage Pink is met € 11,49 iets goedkoper. 

Welke lipkleur draag jij het meest?

 
 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge