MISS SPORTY – PUMP UP BOOSTER LASH BODIFIER MASCARA

Wimpers zijn wat mij betreft, samen met wenkbrauwen, de belangrijkste onderdelen van een gezicht. Mooie volle zwarte wimpers zorgen immers voor een frisse stralende blik. Inmiddels heb ik al tientallen budget mascara’s uitgeprobeerd en de ene beviel wat beter dan de andere. Toch ben ik nog steeds op zoek naar die ene budget topper. Benieuwd hoe deze mascara bevalt? Lees dan even verder.

Het borsteltje van deze mascara is met zijn drie kleine bolletjes bijzonder te noemen. Zelf heb ik het liefste altijd een licht gebogen borsteltje, waardoor je gemakkelijk alle haartjes mee kunt nemen, maar dat is een kwestie van smaak. De stopper in deze verpakking sluit lichtjes om het borsteltje, wat ervoor zorgt dat er genoeg mascara op het borsteltje komt. Laat die lash boost maar komen!

Ik had gehoopt op volle en lange wimpers die mooi gesepareerd zijn, maar dat is helaas bij deze mascara niet het geval. De mascara is redelijk nat en vloeibaar. Dit maakt het aanbrengen lastig, doordat je wimpers snel aan elkaar plakken. Oké, de mascara maakt mijn wimpers zwart en iets langer, maar de boost is wat mij betreft ver te zoeken. Het resultaat is subtiel en minimalistisch, terwijl ik juist van de dramatisch zwarte en volle wimpers ben.

De Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara, is helaas niet helemaal mijn ding. Het geeft mijn wimpers niet de boost die ik had gehoopt en ook het mascaraborsteltje vind ik niet heel fijn werken. Jammer, want ik was positief verrast door de kwaliteit van de lipsticks en hoopte dat dit een goede budget topper was. Deze mascara is verkrijgbaar bij Etos voor € 4,49.

Wat is jouw favoriete budget topper?

 

liefs

Follow

One thought on “MISS SPORTY – PUMP UP BOOSTER LASH BODIFIER MASCARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge