MISS SPORTY FABULOUS EYES GLOSSY SHADOW – 160 PEANUT BUTTER

Oogschaduws in stickvorm, jaren geleden was dat helemaal in. Lange tijd zag je ze niet meer in de schappen liggen, maar ze zijn weer terug van weggeweest. Ik probeerde deze Glossy Shadow van Miss Sporty uit en niet alleen op mijn ogen, waar het voor bedoeld is. Benieuwd? Lees dan even verder.

De oogschaduw zit verpakt in stickvorm. Je kunt hem gemakkelijk uitdraaien wanneer de punt op is. Ideaal, want een puntenslijper vinden voor zulke dikke potloden is nog een hele opgave. Peanut Butter is een prachtig lichtbruin kleurtje met een roségouden ondertoon. Hij is erg goed gepigmenteerd en geeft een prachtige glans af.

Kijk hoe mooi die kleur is! Het potlood brengt gemakkelijk aan door de romige zachte textuur. En dat is tegelijkertijd ook waar ik een beetje bang voor was. Romige producten gaan vaak niet zo goed samen met mijn iets wat vettige oogleden. Wat voor basis ik er ook onder draag, romige producten gaan bij mij binnen no-time creasen en dat is bij mij ook het geval met dit potlood. Een uurtje blijft hij goed zitten en dan ontstaat er een ophoping van product in mijn crease. Echt heel jammer want ik vind de kleur van dit product echt prachtig! Dus als iemand nog tips heeft om te voorkomen dat creamy producten snel gaan creasen, dan hoor ik het graag!

Metallic lipproducten zijn weer helemaal in. Doordat het product zo romig is en een prachtige roze ondertoon heeft, besloot ik hem uit te proberen op mijn lippen. Dat pakte, al zeg ik het zelf, erg goed uit. Ik vind het kleurtje prachtig staan op mijn lippen en doordat het een creamy product is, zit het ook nog eens comfortabel.

Het potlood heeft een prachtige kleur en brengt gemakkelijk aan. Helaas is hij voor mijn oogleden niet helemaal geschikt. Ondanks dat het product er niet voor gemaakt is, staat hij op je lippen ook echt prachtig! Dat is waar ik dit potlood in het vervolg voor ga gebruiken. Deze Glossy Shadow is verkrijgbaar bij de Etos voor € 2,49 per stuk.

Gebruik jij  producten weleens ergens anders voor dan ze bedoeld zijn?

Liefs Sandra

Follow

2 thoughts on “MISS SPORTY FABULOUS EYES GLOSSY SHADOW – 160 PEANUT BUTTER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge