MISKOPEN: ROZE PUMPS

IMG_2406

Als ik iets leuks in de winkel zie word ik altijd erg enthousiast en wil ik het zo liefst mogelijk zo snel mogelijk mee naar huis nemen en zeker als het ook nog eens een klein prijsje heeft. Zo koop je soms nogal impulsief dingen die je vervolgens eigenlijk nooit meer gebruikt, miskopen dus. Een miskoop die ik nog elke dag aanschouw zijn mijn roze pumps. Benieuwd? Lees dan even verder.

IMG_2405

IMG_2402

Deze geweldige roze pumps kocht ik een paar jaar geleden in Barcelona toen ik daar op vakantie was. Ik zag ze staan en was gelijk verliefd. Ik bedoel wie wil er nu geen zuurstokroze open pumps met een klein ritsje en bandje over de voet? Ik was zo enthousiast dat ik ze niet heel goed paste. Ze zaten een beetje losjes, maar dat kon ik, dacht ik, makkelijk verhelpen door er een paar zooltjes in te dragen waardoor je voet iets omhoog kwam en waardoor de bandjes strakker zouden zitten. Ik kocht ze dus.

We zijn inmiddels al een aantal jaar verder en ze staan nog steeds in mijn kast met het kaartje er nog aan. Ik heb wel geprobeerd om er een zooltje in te dragen, maar dat zie je natuurlijk super goed aan de zijkant en voorkant, wat echt niet mooi is en stiekem zijn ze toch wel erg hoog voor mij.

IMG_2408

Ze staan nu dus onaangeraakt in mijn schoenenkast als een soort pronkstuk in de kast. Een beetje zonde van het geld, maar gelukkig waren ze niet zo duur. Ik heb ze dus nog nooit gedragen en ondanks dat ze erg leuk staan in mijn open schoenenkast is het toch echt wel een miskoop geweest.

Wat zijn jouw miskopen?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “MISKOPEN: ROZE PUMPS

  1. Wat zonde! Ze zien er wel heel gaaf uit! Ik heb dat ook wel eens gehad, dat ik in the heat of the moment dingen kocht waarvan ik achteraf dacht: what was I thinking??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge