Mini-shoplog Kruidvat

Mijn wenkbrauwpotloodjes waren allemaal zo goed als op. Ik moest dus nodig weer een nieuwe kopen. Toen ik eenmaal in de stad was kon ik het (natuurlijk) niet laten om niet nog een paar andere producten mee te nemen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
 
Als eerste nam ik mijn wenkbrauwpotloodje mee. Sinds ik mijn wenkbrauwen bijteken doe ik dat altijd met wenkbrauwpotloden van Catrice. Deze brengen gemakkelijk aan en blijven gedurende de dag goed zitten. Afgelopen keer had ik een donkerder wenkbrauwpotlood meegenomen, maar ik ben dit keer toch weer voor de lichtere variant gegaan. Dit ziet er ook wat natuurlijker uit. Dit is de Catrice Eye Brow Stylist in de kleur 040 Don’t Let Me Brow’n. Deze kostte €2,59.
 
Toen ik toch in de Kruidvat was ging ik op zoek naar de producten van MUA. In Breda zitten drie vestigingen van de Kruidvat, waarvan twee MUA verkopen. Je raadt het natuurlijk al, ik was weer precies in het filiaal dat geen MUA Verkocht. Dus ik rekende mijn wenkbrauwpotlood af en ging op zoek naar een filiaal dat MUA wel verkocht. In de winkel aangekomen waren alle palettes van MUA al uitverkocht. Dat was een flinke domper. Ik wilde nog wel een palette meenemen om te reviewen en koos twee andere mooie palettes uit. Weliswaar niet de nieuwste, maar wel twee palettes waar ik erg benieuwd naar was. 

Als eerste het Absolute NUDE eyeshadow palette van Catrice. Volgens mij heeft bijna iedereen al een exemplaar van dit palette in haar bezit. Ik had deze nog niet, omdat hij elke keer uitverkocht was als ik in een Kruidvat filiaal was. Maar nu heb ik hem dus te pakken. Dit palette is verkrijgbaar voor €4,99.

 

Toen ik nog even verder keek, viel mijn oog op een prachtig palette van Essence. Een mooi zomers palette, die enorm glimde. Ik kon hem helaas niet swatchen, dus nam hem op de gok mee. Ik ben blij dat ik hem heb meegenomen, want het is echt een prachtig palette. Helaas is deze alleen te koop in filialen die het extra schap van Essence verkopen. Dit is het All About Sunrise palette van Essence en is te koop voor €3,59.

Wat is jouw favoriete budget palette?
~Liefs Sandra

4 thoughts on “Mini-shoplog Kruidvat

  1. Dat wenkbrauwpotlood van Catrice gebruik ik ook al jaren! En mijn favoriete budget palette is het 'op maat' palette van ELF, dat met de bruintinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge