MIJN VERJAARDAGSCADEAUS 2017!

Afgelopen woensdag was het weer 16 augustus, mijn verjaardag, de dag dat ik alweer 22 jaar op aarde rondhuppel. Ik vierde het niet, maar toch ben ik enorm verwend en kreeg een aantal prachtige cadeaus. Benieuwd naar de cadeautjes die ik kreeg? Lees dan even verder.

Allereerst kreeg ik van mijn ouders een Pink Gellac set, met maar liefst 11 prachtige nagellak kleurtjes. Met deze set kun je zelf gemakkelijk gelnagels aanbrengen die twee weken perfect blijven zitten. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Uiteraard kun je binnenkort een uitgebreid artikel verwachten.

Ook mijn vriend verwende me enorm. Ik kreeg een prachtige Rebecca Minkoff tas. Een zwarte kleine schoudertas met prachtige stiksels en gouden hardware, I’m in lovee!

Of dat niet genoeg was kreeg ik ook nog een heerlijk parfum van Dior. Dit is de Miss Dior Blooming Bouquet, een heerlijk chique en vrouwelijk parfum.

Van mijn schoonouders kreeg ik twee stappen van het Clinique 3-stappenplan. Zelf gebruik ik al meer dan een jaar stap 2 van Clinique en deze was bijna op. Deze beviel zo goed dat ik deze graag opnieuw wilde hebben en daarbij heb ik dus ook stap 3 van het 3-stappenplan gekregen. Iedereen is er altijd zo enthousiast over de huidverzorging van Clinique en ik ben dus erg benieuwd naar de crème.

Mijn schoonzusje is kapster en van haar en haar vriend heb ik een cadeaubon gekregen om mijn haar bij haar opnieuw te laten verven. Ook hier was ik heel blij mee. Vorige keer verfde ze een balayage, wat ik prachtig vond! Dit is toen uitgegroeid en weggeknipt en dat vond ik zo jammer. Kan niet wachten totdat mijn haar weer een stuk blonder is!

Naast al deze prachtige cadeaus heb ik ook nog wat geld gekregen. Daar heb ik nog geen bestemming voor, maar dat bewaar ik totdat ik er een goede bestemming voor heb!

Ik ben echt dolblij met alle cadeaus die ik heb gekregen. Ik ben me er zeker van bewust dat ik enorm verwend ben en luxe cadeaus heb gekregen. Toch wilde ik het met jullie delen, omdat ik het zelf ook altijd leuk vind om te zien wat anderen voor hun verjaardag hebben gekregen.

Wat heb jij hoog op je wishlist staan?
 

liefs

Follow

One thought on “MIJN VERJAARDAGSCADEAUS 2017!

  1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Die tas is echt super mooi. Op mijn wishlist staat momenteel een spiegelreflex camera en een eigen huisje, maar niet voor mijn verjaardag want dat is wel een beetje erg duur haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge