MAYBELLINE THE COLOSSAL GO EXTREME! LEATHER BLACK

mascara-maybellineEen hele lage tijd gebruikte ik altijd mascara’s van Maybelline. Totdat ik een budgetversie van Essence vond die het ook prima deed en een stuk goedkoper was. Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin de Go Chaotic! mascara van Maybelline en ik was weer fan. Deze was op en dus koos ik in de winkel een andere mascara van Maybelline uit die ik nog nooit had geprobeerd. Zou dit eindelijk dé perfecte mascara zijn? Benieuwd? Lees dan even verder.

colossal-go-extreme-leather-black-crop

Het leuke aan de mascara’s van Maybelline vind ik dat het nog steeds dezelfde verpakking heeft als jaren gelden. Elke keer alleen met een andere opdruk. Ik heb wel eens mascara’s gehad met de meest mooie opdrukken en dan is deze met alleen de geelgouden opdruk natuurlijk een beetje saai, maar op zich prima. Het borsteltje is het borsteltje dat je vaak ziet bij mascara’s: hij begint smal wordt breder en eindigt ook weer smal. Toch is het niet helemaal een standaard borsteltje. Het steeltje bevat namelijk een dubbel reservoir waardoor twee keer zoveel product op je wimpers aangebracht kan worden.

resultaat-maybelline-mascara

collage-mascara

Ik was heel erg nieuwsgierig en enthousiast toen ik de mascara voor de eerste keer ging gebruiken. Een dubbel reservoir waardoor je twee keer zoveel aan kan brengen? Dat moet zorgen voor een uitbundig nepwimper effect dacht ik. Helaas kwam ik er al snel achter dat dat met deze mascara nooit zou gaan gebeuren. Deze mascara maakt je wimpers zwart en ietsjes langer, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik had een hele volle bos met wimpers verwacht die mooi lang en gesepareerd waren. Deze mascara is tijdens het aanbrengen erg nat waardoor wimpers al snel tegen elkaar plakken en je de grootst mogelijke moeite moet doen om bovenstaand resultaat te krijgen. Wanneer je meerdere laagjes over elkaar aan wilt brengen klontert hij bij het tweede laagje al en kan je weer overnieuw beginnen. Erg jammer!

Helaas heeft deze mascara niet aan mijn verwachtingen kunnen voldoen. Hij brengt niet fijn aan en met dit resultaat had het ook goed een slechtere budget mascara kunnen zijn. Dit ben ik eerlijk gezegd niet gewend van Maybelline. Met zo’n naam had in mooie volumineuze, gekrulde, intens zwarte gesepareerde wimpers verwacht die dicht in de buurt kwamen van nepwimpers. Helaas is dit niet het geval en zal ik hem waarschijnlijk na dit review de prullenbak in gooien en dat is niet wat ik graag doe met een mascara van € 15,49.

Welke mascara gebruik jij en vind je erg fijn?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “MAYBELLINE THE COLOSSAL GO EXTREME! LEATHER BLACK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge