MAYBELLINE THE COLOSSAL GO EXTREME! LEATHER BLACK MASCARA

mascara-the-colossal-go-extreme

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over een mascara van Maybelline waar ik niet zo tevreden over was. Dat terwijl ik altijd best wel goede ervaringen had met de mascara’s van Maybelline. Ik besloot nogmaals een mascara van Maybelline uit te proberen. Benieuwd of deze wel bevalt? Lees dan even verder.

mascara-borsteltje

De mascara belooft een ultiem zwart en volumineus resultaat. Dit dankzij het borsteltje dat maar liefst twee keer zoveel product bevat.

mascara-the-colossal-go-extreme-resultaat

Met het aanbrengen van de mascara had ik nogal wat moeite. Doordat er twee keer zoveel product op het borsteltje is, voelt de mascara die je op je wimpers aanbrengt ook een stuk ‘natter’ aan. Je hebt al gauw teveel product op je wimpers zitten waardoor je teveel aanbrengt. Wanneer je hier op let zorgt de mascara voor een prima resultaat. Een tweede laagje mascara aanbrengen om wat meer volume te creëren is een grotere opgave. Deze mascara klontert snel waardoor je erg moet oppassen voor spinnenpoten.

fullface-mascara-review

Wanneer je op zoek bent naar een subtiel effect en je dus maar een laagje aanbrengt is deze mascara prima. Wanneer je op zoek bent naar volle lange intens zwarte wimpers zoals ik, dan zijn er voor dit geld betere alternatieven verkrijgbaar. Deze mascara is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 15,49.

Welke mascara kan jij aanraden?

 

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge