Maybelline Super Stay 14H Lipsticks

Aviary Photo_130966749200526116Een paar weken geleden kreeg ik de geniale ingeving om mijn DA cadeaubon eens een keer op te maken. Thank god, nu kan dat niet meer en had ik kunnen fluiten naar mijn geld. Uiteindelijk verliet ik de winkel stralend met twee pareltjes van lipsticks die ik voor een klein prijsje wist te scoren. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130966748414396932

Ik kocht twee lipsticks uit de Super Stay 14H lijn namelijk Neverending Pink & Persistantly Pink. Lipsticks met een zachtmatte finish, die niet waar aanvoelen en een langhoudend resultaat beloven zonder trekkerig aan te voelen. De verpakking van de lipsticks valt goed op tussen mijn andere lipsticks door de witte dop, al ben ik er nog niet over uit of ik daar nou zo’n fan van ben. De kleur van de lipstick is goed te zien door de doorzichtige onderkant, wat ik een grote plus vind. Onder de dop vandaan verschijnt een mooi zilveren huls en komt de volgende verassing je al tegemoet. De lipsticks ruiken namelijk echt heerlijk en hebben ook nog eens verschillende geuren. De lichtroze lipstick ruikt naar frambozen, wat betrekking heeft op de kleur van de lipstick en de donkerroze lipstick ruikt heerlijk naar rood fruit.

Persistantly Pink

Aviary Photo_130966728874537870

Aviary Photo_130966727944590749

Persistantly Pink is een mooie donkerrode berry kleur met een wat grovere gouden glitter erin. Hij brengt wat stroever aan dan een normale lipstick en als je hem eenmaal aangebracht hebt blijft hij als een huis zitten. Foutjes zijn dus niet echt gemakkelijk te corrigeren zonder een roze waas achter te laten. Zoals ik al zei is de geur van deze lipstick echt heerlijk! Het ruikt echt naar rood fruit en juist helemaal niet chemisch. Het is een prachtig kleurtje, maar voor mij net iets te chique en opvallend voor overdag, maar perfect voor een feestje!

Neverending Pink

Aviary Photo_130966729053863837

Aviary Photo_130964139099866904

Neverending Pink is een prachtige frambooskleurige lipstick. Het is een lichtroze kleurtje, maar heeft absoluut geen barbie-gehalte. De lipstick droogt semi-matt op en blijft een aantal uur echt goed zitten, zelfs een tussendoortje en drinken overleeft hij. Daarna slijt hij gelijkmatig van je lippen waarna hij een kleine waas achterlaat op je lippen. Ik ben echt dol op dit kleurtje! Ik vind hem vooral mooi tot zijn recht komen met een simpele eyeliner en wat mascara.

Aviary Photo_130966748414396932

Deze lipsticks zijn prachtig en dekken perfect! Daarnaast voelen je lippen ook nog alsof je niks op je lippen hebt zitten. Vooral van de frambooskleurige lipstick ben ik echt fan en ik baal nu stiekem wel een beetje dat ik maar twee lipsticks meegenomen heb. Beide lipsticks kocht ik voor € 12,99. De prijs die je normaal gesproken voor één lipstick moet betalen.

Welke lipstick  (merk) mag ook zeker niet in mijn stash ontbreken?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “Maybelline Super Stay 14H Lipsticks

  1. Ik heb deze lipstick ook in mijn nude kleur. Ik ben er heel erg blij mee. Hij is best wel geliefd onder veel beautybloggers onder youtube. Ik vind alle twee de kleuren mooi bij je staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge