MAX FACTOR LIPFINITY – 020 ANGELIC

Dat ik enorm fan ben van vloeibare lipproducten is inmiddels wel bekend. Tijdens de 1+1 gratis actie van de Kruidvat kwam ik in aanraking met de Lipfinity Lip Color van Max Factor. Ik koos voor de kleur Angelic, een mooi zachtroze kleurtje. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

De Max Factor Lipfinity is blijkbaar al jaren op de markt. Echter is het product me nog nooit opgevallen, tot onlangs. Zoals ik al zei koos ik voor een mooi roze kleurtje, dat perfect is voor dagelijks gebruik en waar ik zo dol op ben.

Naast de vloeibare lipkleur bevat deze set een balsem die in combinatie met de lipkleur ervoor zou moeten zorgen dat je lipkleur tot 24 uur goed blijkt zitten. De zwarte verpakkingen met gouden details zien er basic uit, maar desondanks wel classy.

De lipkleur is goed gepigmenteerd en is zacht en romig van structuur. Eenmaal op je lippen aangebracht droogt hij binnen een minuut mat op. Vervolgens breng je de balsem eroverheen aan, om je lippen te verzorgen, de lipkleur in de sealen en om een subtiele glans toe te voegen. Hierna zit je lipstick echt als een huis. Je kunt wrijven wat je wilt, eten wat je wilt, maar het product blijft exact op zijn plek zitten. Ik ben onder de indruk! 24 uur heb ik het niet uitgeprobeerd, maar het blijft zeker de gehele dag goed zitten, zelfs na een maaltijd. Wat een top product, hier moet ik meer kleuren van hebben!

Ik ben erg onder de indruk van de Max Factor Lipfinity in de kleur Angelic. Het is een prachtig subtiel kleurtje dat overal bijpast en de hele dag perfect blijft zitten. Dat ik dit product nog nooit eerder heb ontdekt! Max Factor Lipfinity is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 16,99 per stuk.

Was jij al bekend met dit product?

 

liefs

Follow

One thought on “MAX FACTOR LIPFINITY – 020 ANGELIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge