MAX FACTOR EXCESS SHIMMER EYESHADOW – ONYX

Aviary Photo_131002924048372262

In de winkel kwam ik een product van Maybelline tegen dat ik nog niet kende, een oogschaduw in de vorm van een mousse. Ik kocht de donkerste kleur en probeerde hem uit. Zou de kleur ook echt zo intens zwart en vol mooie glitters zijn als in de verpakking? Dat kan je zien in dit artikel.

Aviary Photo_131002924440898224

Het product dat ik kocht is een Excess Shimmer Eyeshadow van Max Factor in de kleur Onyx. Onyx is een diepzwarte kleur met blauwe en zilveren glitters. Zelf ken ik alleen de Color Tattoos van Maybelline die er in eerste opslag enigszins op lijken.

Aviary Photo_131002924642234774

Al gauw kwam ik erachter dat de Excess Shimmer Eyeshadow een heel ander product is. Het heeft een hele zachte moussige structuur. Hierdoor is het met een kwast niet gemakkelijk om aan te brengen. Op het moment dat je er een kwast in dipt duw je het product als het ware aan de kant. Het beste kan je dit product dan ook met je vingers aanbrengen.

PicMonkey Collage

Als je het product in twee lage over elkaar heen aanbrengt lijkt het op het eerste gezicht een prima product, maar toen ik er voorzichtig overeen veegde zag het er toch al iets minder goed uit. Met een kleine veeg eroverheen verdwijnt grotendeels van het product van mijn huid en zit plots alle glitter op mijn vinger. Hmm, dat voorspelt niet zoveel goeds.

Aviary Photo_131002946322915569

Het aanbrengen van dit product ging ook niet echt gemakkelijk. Op het moment dat je het product wilt verdelen over je ooglid krijg je het effect wat ontstond bij het vegen over de oogschaduw. Daarnaast is het met je vingers bijna niet mooi aan te brengen en te vervagen. Het wordt een beetje een smeerboel en het doet me een beetje denken aan het vingerverven wat je als klein kind vast ook wel eens hebt gedaan.

Aviary Photo_131002944594668512

Aviary Photo_131002944205110334

Zoals je kunt zien brengt het product alles behalve egaal aan en wordt het een beetje grijzig. Je kunt het erg lastig verdelen en in je crease aanbrengen is al helemaal een moeilijke opgave…

Aviary Photo_131002946498854488

Ik heb er uiteindelijk met heel veel moeite wel een look mee kunnen maken, maar echt een succes is dat ook niet geworden. Vanaf een afstandje ziet het er nog wel oké uit, maar van dichterbij ziet het er wel uit als een kliederboel.

Dit product is me echt tegengevallen, ik had er echt wel wat meer van verwacht. Dit is een van de weinige producten waar ik echt niks mee kan en waarvan ik ook niet weet wat ik ermee moet. Deze en andere kleuren zijn verkrijgbaar voor € 12,99 bij diverse drogisterijen.

Hebben jullie ervaring met de Excess Shimmer Eyeshadows van Max Factor? Zo ja, wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge