MANNEN: ANNAYAKE MIYABI PARFUMREVIEW

Alweer een tijdje geleden schreef ik een aantal reviews van mannenparfums. Een week geleden was mijn vriend jarig en gaf ik hem het Miyabi parfum van Annayake. Wellicht komt de naam je bekend voor. Zelf heb ik de vrouwenvariant die inmiddels is uitgegroeid tot mijn favoriete parfum en ook de mannenvariant hiervan valt zowel bij mij als bij mijn vriend goed in de smaak. Benieuwd? Lees dan even verder.

De verpakking

De verpakking van dit parfum is vrijwel identiek aan de vrouwen variant. Alleen zijn de gouden details bij de mannenvariant zilver en is het zwarte vlak bij de vrouwenvariant wit. Ook de parfum flacon is vrijwel identiek. Het is een eenvoudig model, maar door de eenvoud is hij juist heel klassiek. Dat in combinatie met de zwarte details heeft ook zeker zijn charme.

Ook de mannenvariant van Miyabi is enkel verkrijgbaar in 100 ml. In verhouding is het parfum dan ook niet zo heel duur, maar door deze grote verpakking wordt het al gauw een prijzig product. Hierdoor is het wel een exclusief product en zal je dit parfum dan ook niet vaak bij anderen ruiken.

De geurnoten

Topnoten: Citrus & Bloedsinasappel
Middelnoten: Kardemom, Kruidnagel, Nootmuskaat & Viooltjes
Basisnoten: Sandelhout, Vanille, Musk & Tonkaboon

Het is een heerlijk stoer, maar toch warm mannenparfum, waarbij af en toe de frisse geurnoten van citrus en bloedsinasappel naar voren komen. Het is geen heel zwaar parfum, maar het is wel een heerlijk sterk mannenparfum dat je opnieuw en opnieuw wilt blijven ruiken. Daarnaast is het parfum erg geconcentreerd, waardoor je aan twee tot drie sprays meer dan genoeg hebt.

Annayake staat bekend om het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Alle parfums bestaan dan ook voor meer dan 80% uit natuurlijke ingrediënten.

Daarnaast vind ik het bijzonder om te zien dat zowel het mannenparfum als het vrouwenparfum dezelfde basisnoten hebben, maar dat het parfum toch ook weer zoveel van elkaar verschilt.

Het Miyabi Man parfum van Annayake is een heerlijk warm en bijzonder mannenparfum. Het is het soort geur dat je opnieuw en opnieuw wilt ruiken en dat lang blijft hangen. Daarnaast vind ik het heel leuk dat je als stel hetzelfde parfum kunt dragen, maar dan de mannen- en vrouwenvariant. De parfums lijken zeker op elkaar, maar zijn tegelijkertijd toch ook verschillend. Miyabi Men is o.a. verkrijgbaar bij de douglas voor € 80,79.

Ben je opzoek naar een heerlijk en uniek mannenparfum voor je vriend, vader of jezelf dan is dit zeker een aanrader!
 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge