MAKEUP REVOLUTION AWESOME METALS FOIL FINISH EYESHADOW

Wanneer je bij de Boozyshop bestelt mag je, boven een bestelling van een bepaald bedrag, een cadeautje uitzoeken. Ik koos voor een Awesome metals foil finish eyeshadow van Makeup Revolution in een prachtige felgroene kleur, Emerald Goddess. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan even verder.

Het product wordt geleverd in een setje dat een primer, de oogschaduw en een schaaltje bevat waar de oogschaduw en primer op gemengd kunnen worden.

Op de achterkant van de verpakking staat een korte gebruiksaanwijzing. Je moet een druppel van de primer in het schaaltje doen. Vervolgens voeg je wat oogschaduw toe, mixt het door elkaar en brengt het met je vingers aan op je ooglid.

Zelf ben ik nogal zuinig op producten en ik vind het dan ook een beetje zonde om wat product over te scheppen in het schaaltje. Ik bracht wat primer aan op een oogschaduw kwast en dipte vervolgens in de oogschaduw. Ik hoopte dat dit hetzelfde effect zou geven, maar dat was helaas totaal niet het geval. Er kwam nauwelijks kleur van mijn kwast. Helaas.

Ik probeerde het nogmaals uit, dit keer op de juiste manier. Wauw, wat een mooi intens groen effect geeft dit product. Vol glans met prachtige glitters.

Wat een bijzonder product is dit zeg. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het zelf waarschijnlijk nooit gekocht had wanneer het in een webshop voorbij komt. Toch ben ik positief verrast door dit product en kan ik niet wachten om hier een look mee te maken. Emerald Goddess en andere Awesome Metals kleuren zijn verkrijgbaar bij Boozyshop voor € 4,95 per stuk.

Heb jij al wel eens zo’n soort product gebruikt? Wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “MAKEUP REVOLUTION AWESOME METALS FOIL FINISH EYESHADOW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge