Make-up stash september 2013

Veel mensen vroegen er al om en vandaag is het eindelijk zover. Ik vond dat ik nooit genoeg make-up had om een stash video te maken. De laatste paar maanden is mijn stash redelijk snel gegroeid en ik vond dat ik nu wel een hoeveelheid had bereikt dat ik het aan jullie kon laten zien en dat jullie ook iets hadden om naar te kijken. Benieuwd naar mijn stash? Kijk dan zeker even naar mijn filmpje en vergeet hem niet op 1080 p te zetten wat dat is veel mooier.

De beelden zijn soms wat schokkerig, sorry hiervoor. Ik heb dit filmpje gebukt moeten maken en dan is tegelijkertijd filmen nog best lastig. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en als je nog vragen hebt laat dan zeker een reactie achter.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie me zouden volgen via Bloglovin (voor degene die dat nog niet doen) 🙂
~Liefs Sandra

5 thoughts on “Make-up stash september 2013

    1. Oh, ik zal voortaan proberen wat harder te praten. Doordat ik met mijn telefoon film is het geluid niet zo heel hard omdat de telefoon best ver van mijn mond vandaan zat. Maar bedankt voor de tip ik zal er voortaan op letten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge