Make-up bag holiday

Zoals jullie in de titel kunnen lezen laat ik vandaag mijn make-up zien wat ik ga meenemen op vakantie. Ik ga namenlijk binnekort 10 dagen naar de Canarische eilanden. Ik heb besloten om niet veel make-up mee te nemen. Maar toch wil ik jullie even een kijkje geven in mijn holiday make-up bag.

En dit is mijn make-up tasje die ik meeneem. Ja ik weet het, de foto staat omgedraaid maar op een of andere manier upload hij hem gedraaid. Zoals je kunt zien is het een best wel bescheiden make-up tasje. Maar hier zit ook alleen maar make-up in. Al mijn andere producten zoals Parfum en douchespullen zitten in een andere toilettas.

Als eerste 2 lipsticks van DA.

Vervolgens 5 mono’s van Catrice en mijn MUA trio die ik in London gekocht heb. (Klik hier voor de swatches)

Ook nog een aantal lipproducten, een potje Vaseline, Labello, en 3 lipglossen: een van Etos, Catrice en de laatste is van Essence.

Ook nog 2 mascara’s: de False Lash Telescopic mascara van L’OrĂ©al Paris en een waterproof mascara van Essence die ik nu eindelijk kan testen.

Zoals jullie kunnen zien heb ik maar 3 kwasten bij, 2 oogschaduw kwasten en een linerkwast. 

Ik heb 3 eyeliners meegenomen, 1 bruine geleyeliner van Essence die waterproof is. Nog een grijze eyeliner van Catrice en een zwarte eyeliner van Essence.

Als laatste kunnen jullie hier mijn overige producten zien. Zoals een oogschaduwbasis, wenkbrauwpotlood, highligter en een normaal zwart oogpotlood.

Zoals jullie hebben kunnen zien heb ik alleen maar oog-, en lipproducten bij. Hier heb ik expres voor gekozen. Maar wel met wat moeite. Ik wil graag mijn huid even ‘rust’ geven en daarom heb ik besloten om mijn foundations, blushes en zelfs poeders thuis te laten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

~Liefs Sandra

2 thoughts on “Make-up bag holiday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge