LOOK: WINGED EYELINER & PAARSE LIPPEN

Aviary Photo_131019193983312674

De looks die ik normaal gesproken maak zijn redelijk uitgebreid. Het leek me leuk om eens een look te maken met zo min mogelijk producten. Uiteindelijk is het een best wel opvallende uitgesproken look geworden waar ik maar 5 producten voor heb gebruikt. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte Producten

  • Eyebrow Gel Colour & Shape – Brown
  • Catrice Liquid Liner – 020 Dating Joe Black
  • Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic! Mascara
  • Paris Memories Kohl Eye Pencil – Black
  • Lipstick

De Look

Aviary Photo_131021140650845908

Aviary Photo_131019193461087177

De look is eenvoudig door de weinige handelingen die je moet verrichten. Normaal gesproken ben ik altijd het langste bezig met oogschaduw, maar die heb ik dit keer achterwege gelaten. Je bent binnen no-time klaar en hebt toch een feestelijke look gecreëerd die perfect is voor een avondje uit.

Winged eyeliner vind ik zelf altijd erg mooi, maar het moeten dan wel mooie strakke lijnen zijn. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar dit keer ging het me redelijk snel af. De eyeliner van Catrice die ik hier heb gebruikt gebruik ik echt altijd als ik een winged eyeliner wil maken. Het is een eyeliner met een stevige punt waardoor je gemakkelijk strakke lijnen kunt trekken. De eyeliner droogt ook nog eens mat op wat ik zelf erg mooi vind.

Voor de rest heb ik alleen mijn wenkbrauwen ingekleurd met een Eyebrow Gel van Essence, deed ik wat mascara op en trok ik met een oogpotloodje een lijntje onder mijn ogen. Naast de winged eyeliner is de lipstick die ik draag een grote eyecatcher. Een prachtige budgettopper, die ik nog even geheim houd. Aanstaande maandag kan je hierover meer lezen.

De uiteindelijke look is een best wel heftige look geworden, ondanks dat het een eenvoudige look is. Je moet er wel van houden, maar zelf vind ik het erg leuk voor een avondje stappen en ideaal als je niet zoveel tijd hebt.

Heb jij al enig idee welke lipstick ik hier draag?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “LOOK: WINGED EYELINER & PAARSE LIPPEN

  1. Mooie look is het geworden! Ik vind vooral je lippenstift lekker mooi opvallen. Ik houd van dat soort kleurtjes, vooral nu het zonnetje zich meer gaat laten zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge