LOOK: NATURAL WITH A TOUCH OF PINK

lookDe laatste paar looks die ik maakte waren vrij heftig. Tijd voor een subtiele romantische look. Ik pakte mijn geliefde Sleek palettes er weer bij en maakte een zachte ooglook met de accenten op de ooghoek met een zachtroze matte lipkleur. Benieuwd? Lees dan even verder.

Look 2

lipswatch

look eye 2

look eye

  • Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
  • Catrice Eyebrow Stylist – 020 Date With Ash Tone
  • Sleek Storm Palette – Snow Storm, Sand Storm, Dust Storm & Blackout
  • Catrice Liquid Liner – Dating Joe Black
  • Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic! Mascara
  • Maybelline Vivid Matte Liquid – 05 Nude Flush

Tot de helft van mijn bewegend ooglid bracht ik Snow Storm aan. Op de rest van mijn ooglid en in mijn crease Sand Storm. Dust Storm bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek, in de aanzet van mijn crease en onder mijn onderste wimperrand. Een mix van Dust Storm en Blackout in mijn buitenste ooghoek zorgt ervoor dat de ogen nog net wat meer worden geaccentueerd.

collage look 3

De uiteindelijke look is een zachte subtiele look geworden die de aandacht naar de ogen trekt door de schaduw in de ooghoeken. Een subtiele zachtroze vloeibare lipstick erbij en de look is perfect om overdag te dragen naar school of naar werk.

Zou jij deze look dragen?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “LOOK: NATURAL WITH A TOUCH OF PINK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge