LOOK: NAKED 3 AGAIN

21

Het Naked 3 palette van Urban Decay is by far mijn favoriete oogschaduw palette. Je kunt er alle kanten mee op en de kleuren die het palette bevat zijn echt prachtig! Ik heb erg lang getwijfeld of ik het palette zou kopen door de prijs, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! De look is een combinatie van paarse en bruine tinten. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte producten

Aviary-Photo_130927752858452099-1024x676

velvet-stick-essence-1024x682

  • Urban Decay Naked 3 palette
  • Urban Decay Primer Potion Sin
  • Catrice Eye Brow Stylist in 020 Date With Ash Tone
  • Catrice Liquid Liner in 020 Dating Joe Black
  • Essence Velvet Stick Matt Lip Colour – Mega Melon

De Look

21

Als basis bracht ik de Primer Potion van Urban Decay in de kleur Sin, een prachtige champagnekleur, aan. Hiervan zat een tester bij mijn Naked 3 palette. Buzz bracht ik aan over mijn gehele bewegend ooglid. Dust, een kleur met veel glitter bracht ik aan in mijn binnenste ooghoek. De kleur Liar bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek en in mijn crease. Dit heb ik met een blendingbrush goed vervaagd. Darkside bracht ik enkel aan in mijn buitenste ooghoek en in de aanzet van mijn crease. Als laatste bracht ik Blackheart aan in mijn buitenste ooghoek en als lijntje onder mijn ogen. Uiteraard voegde ik de zwarte eyeliner van Catrice weer toe, omdat de oogschaduw dan zo mooi afsteekt. Op mijn lippen bracht ik een product aan van Essence dat ik momenteel vrijwel dagelijks gebruik. Deze Velvet Stick is mat, brengt makkelijk aan en heeft een prachtige oudroze kleur met een paarse ondertoon. Deze lipkleur past echt overal bij!

look 5

De uiteindelijke look is een hele draagbare dagelijkse look geworden. Mocht je hem willen dragen tijdens een avondje uit kun je nog wat van de kleur Blackheart in je buitenste ooghoek en in je crease aanbrengen om de gehele look toch wat donkerder en zwaarder te maken.

Welk palette gebruik jij veel?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge