LOOK: ICE QUEEN

look

Een aantal oogschaduwpalettes uit mijn stash bevatten felle kleurtjes. Ik vind het leuk om af en toe te dragen, maar vaak komt dat er niet van omdat ik toch ga voor de ‘makkelijke’ bruine tinten. Ik had zin om weer wat te spelen met make-up en uiteindelijk ontstond er een koele paars met blauwe look. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte Producten

sleek candy

gebruikte producten

  • Catrice Liquid Liner in 020 Dating Joe Black
  • YSL Shocking mascara
  • Catrice mono in 440 Ice Wide Open
  • Maybelline Colour Tattoo in  05 Eternal Silver
  • Essence Stay Matt Lipcream in Smooth Berry & Velvet Rose
  • Catrice Eye Brow Stylist in 020 Date with Ashtone
  • Sleek Candy Palette

De Look

look2

ooglook

De Colour Tattoo bracht ik aan over mijn gehele bewegend ooglid. Daaroverheen bracht ik de ijzigblauwe oogschaduw aan. In mijn buitenste ooghoek en in mijn crease bracht ik de aquablauwe kleur aan en blendde dit goed uit. Met dezelfde kleur trok ik een lijntje onder mijn ogen. De witte glanzende kleur bracht ik aan in mijn binnenste ooghoek. De paarse kleur bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek en blendde dit met de blauwe kleur in mijn crease. De donkerpaarse, donkerblauwe en zwarte kleur mengde ik met elkaar en bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek en in de aanzet van mijn crease. Op mijn lippen mixte ik twee kleurtjes van Essence.

fullface

De uiteindelijke look is een ijzigblauwe look geworden, die niet zo heel draagbaar is, maar dat hoeft ook niet altijd. Om het wat draagbaarder te maken kan je de lipstick vervangen door een nudekleurtje.

Welke oogschaduwkleuren gebruik jij vrij weinig?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “LOOK: ICE QUEEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge