LOOK: GREEN MERMAID

look 1

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een look maakte en ik had dan ook weer zin om een wat uitbundigere look te maken. Met een Sleek palette dat ik niet zoveel gebruikte maakte ik een groene smooky look. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte Producten

gebruikte producten look

  • Sleek Showstoppers Palette
  • Maybelline Color Tattoo Eternal Silver
  • Catrice Eye Brow Stylist – 020 Date With Ash Tone
  • Catrice lipstick – Hey Nude
  • Catrice Liquid Liner – 020 Dating Joe Black

De Look

look 2

look 3

De groene kleur bracht ik aan over mijn gehele bewegend ooglid en onder mijn onderste wimperrand. De allerlichtste kleur enkel in mijn binnenste ooghoek. De Donkerbruine kleur zetten ik aan in mijn crease en vervaagde ik met een metallicgrijze oogschaduw. Deze oogschaduw bracht ik ook aan in mijn buitenste ooghoek. Als laatste bracht ik de matzwarte kleur aan in mijn buitenste ooghoek en in de aanzet van mijn crease. Met een fluffy blendingbrush vervaagde ik dit alles nog wat beter.

new hair

De groene oogschaduw steekt mooi af tegen de grijze en zwarte kleur, waardoor de groene kleur nog meer opvalt. Deze look is perfect voor een feestje of een avondje uit. Een mooie set nepwimpers zou de totale look compleet maken.

Welke kleur zal ik verwerken in mijn volgende look?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge