LOOK: Gold & Glitters

overall look

Voor ooglooks gebruik ik vooral veel matte kleuren. In een palette van Elf dat ik onlangs testte zat één kleur die gelijk opviel, namelijk een mooie geelgouden kleur. Daarmee maakte ik een zwaardere sparkly look die al sterk leek op een kerstlook. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte producten

Aviary Photo_130918236693602607

  • Eyes Lips Face Natural Palette
  • Maybelline Color Tattoo in Eternal Gold
  • Essence lipstick in Cool Nude
  • Catrice Prime and Fine eyeshadowbase
  • Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
  • Catrice Eyebrowpencil in 020 Date With Ash Tone

De Look

Aviary Photo_130918235494365348

Aviary Photo_130918236107021170

Als basis voor deze ooglook heb ik de gouden Color Tattoo gebruikt. Daaroverheen heb ik deppend de gouden kleur uit het Natural palette aangebracht. In mijn buitenste ooghoek heb ik een mix gebruikt van de laatste vier kleuren van de onderste rij. Dit heb ik een voor een aangebracht en vervaagd in mijn crease. Onder mijn oog bracht ik de donkergrijze kleur in mijn buitenste ooghoek lichtjes aan. Ofcourse trok ik weer een eyeliner met mijn favoriete eyeliner van Catrice. Als laatste bracht ik nog wat mascara aan, tekende ik mijn wenkbrauwen bij en stiftte ik mijn lippen nog met een mooi neutraal kleurtje.

Aviary Photo_130918236107021170

Aviary Photo_130918235259213088

De uiteindelijke look is een soort sparkly kerstlook geworden met veel gouden glitters en donkere kleuren. Het is geen look die ik dagelijks zou dragen, maar met de feestdagen in het vooruitzicht is dit zeker een goede kanshebber. Al zou ik er dan nog wat extra donkergrijs en een paar mooie nepwimpers aan toevoegen.

 Wat voor soort look zie jij de volgende keer graag? (party, Christmas, basic, neutral, work, school ……)

 

liefs

Follow

One thought on “LOOK: Gold & Glitters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge