Look: Felle lippen & Winged eyeliner

Normaal gesproken bouw ik een look altijd om een ooglook heen. Dit keer besloot ik het wat anders te doen. Ik koos een mooie budget felle lipstick uit en combineerde die met een mooie winged eyeliner. Vanuit de lipstick bouwde ik de rest van de look op. Benieuwd? Lees dan even verder.

De lipstick die ik uitkoos is een roze lipstick van de Action (Verry Berry) Hiervan heb je onlangs een artikel over kunnen lezen. Deze bracht ik als eerste aan op mijn lippen. Dit vind ik makkelijker aangezien je dan goed kunt kijken wat waar wel of niet bij past. Ik werkte een aantal rode vlekjes in mijn gezicht bij, maar bracht voor de rest geen foundation aan.

Op mijn wangen bracht ik Rosegold van Sleek aan, een mooie zachtroze blush met gouden shimmer. Dit is de blush die veel lijk op de welbekende Nars Orgasm blush. Dit is dan alleen de betaalbaardere variant.

 

Over mijn ogen heb ik even getwijfeld, maar koos uiteindelijk om twee kleuren oogschaduw aan te brengen. Beide oogschaduwkleuren komen uit het Vintage Romance palette van Sleek.

De eerste goudbuine kleur bracht ik aan over mijn gehele bewegend ooglid. De donkere kleur bracht ik lichtjes aan op ongeveer de helft van mijn ooglid. Ook bracht ik deze kleur wat zwaarder aan in mijn buitenste ooghoek.

Ik koos ervoor om dit keer alleen in het buitenste stukje van mijn crease oogschaduw aan te brengen. Zo heb je wel een lichte schaduw, maar is het toch wat minder donker dan een donkere kleur in je gehele crease aanbrengen.

Mijn favoriete zwarte eyeliner van Catrice (Liquid Liner – 010 Dating Joe Black) gebruikt ik om een winged eyeliner te zetten. Dit was alweer een tijdje geleden, omdat ik het naar mijn werk niet zo snel zou dragen, maar ik ben ├ęcht gek op winged eyeliner. Ik vind het soms alleen nog wel lastig om aan te brengen, maar dat is een kwestie van oefenen. Als laatste bracht ik nog wat mascara aan om de look af te maken. 

De uiteindelijke look is een frisse look geworden die ondanks de felle lippen en de zwarte winged eyeliner niet erg opvallend is. Ik vond altijd dat felle lipsticks me niet zo goed stonden, maar deze lipstick vind ik erg mooi. Het is dus gewoon even zoeken naar de kleuren die me wel staan.

 
Draag jij vaak een felle kleur lipstick?
 

 
 
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Look: Felle lippen & Winged eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge