LOOK: EENVOUDIG PAARS

look

In de zomer, wanneer het buiten vaak erg warm is, heb ik niet altijd zin om mijn ogen zwaar op te maken en om helemaal in de make-up te zitten. Toch wil ik ook niet de hele zomer make-up loos door het leven gaan. Vaak breng ik mijn make-up dan redelijk minimalistisch aan. Benieuwd? Lees dan even verder.

fullface-2-1024x681

♥ Mascara: Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic!

♥ Eyeliner: Paris Memories Liquid Eyeliner Black

♥ Wenkbrauwpotlood: Catrice Eye Brow Stylist – 020 Date With Ash Tone

♥ Lipstick: MAC Up The Amp

mac-1024x682

swatch--1024x682

Met vier producten kun je eenvoudig een zomerse look creëren zonder dat je lang bezig bent en alles van je gezicht afsmelt zodra de zon begint te schijnen. Deze look draag ik tijdens de zomer echt heel vaak. Ik wissel dan wel af met een aantal andere felle zomerse lipsticks. Volle ooglooks zal je bij mij gedurende de zomer vrij weinig tegen komen.

Pas jij je make-up routine aan nu het zomer is?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “LOOK: EENVOUDIG PAARS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge