LOOK: Cool Grey

overall

Producten die ik al een tijd niet gebruikt heb, verwerken in een look. Dit was mijn doel dat ik in mijn achterhoofd hield toen ik de producten bij elkaar zocht voor deze look. Ik merk dat ik de laatste tijd vrijwel altijd voor vloeibare eyeliner ging. Ik pakte een grijs oogpotloodje en bouwde daar de hele look omheen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte Producten

Aviary Photo_130875949877365645

  • Catrice Eye Brow Stylist 020 Date With Ash Tone
  • Essence 3D eyeshadow in 08 Irresistible Vanilla Latte
  • Catrice oogpotlood in Cool Grey
  • Eyes Lips Face Lippotlood
  • Essence Lash Princess Volume Mascara
  • Michael Todd oogschaduw in Smoke

De Look

Aviary Photo_130875950280824220

Aviary Photo_130875950513180114

Als eerste bracht ik, zoals altijd, een oogschaduwbasis aan over mijn gehele bewegend ooglid tot mijn wenkbrauwbot. Vervolgens teken ik altijd eerst mijn wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotloodje van Catrice. Van een oogschaduwduo van Essence, dat ik uit het oog verloren was, breng ik de donkerste kleur aan over mijn gehele bewegend ooglid en de lichtste kleur van dit duo in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwbot. Een matgroene oogschaduw breng ik aan in mijn buitenste ooghoek, onder mijn onderste wimperrand en in mijn crease. Dit vervaag ik goed met een blendingbrush.

Aviary Photo_130875950648187186

Met het grijze oogpotlood zet ik een simpele eyeliner. Ik zie soms ook prachtige winged eyeliners met een oogpotloodje, maar dat krijg ik helaas echt niet voor elkaar. Om de ogen af te maken breng ik nog wat mascara aan. Als allerlaatste breng ik nog een mooi lippotloodje van Eyes Lips Face aan op mijn lippen. Welke kleur het is verklap ik nog niet, daar kun je binnenkort nog een artikel over lezen.

Aviary Photo_130875950146754720

De uiteindelijke look is een frisse zachte look geworden. Door oogpotlood te gebruiken in plaats van eyeliner creëer je een totaal andere look die veel minder hard oogt. Ik vind het echt wat hebben, maar toch verkies ik een wat vloeibare/gelliner toch boven een oogpotloodje. Daar kan je veel strakkere lijnen mee zetten en daar ben ik echt dol op.

Wat gebruik jij liever? Een oogpotloodje of een (vloeibare/gel) eyeliner?

a

liefs

Follow

2 thoughts on “LOOK: Cool Grey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge