LOOK: Colorfull Paradise

Normaal gesproken ben ik meer van de subtiele looks met bruine tinten. Ik had zin om weer wat te spelen met make-up en pakte een palette van Sleek erbij met allemaal felle kleurtjes en combineerde een aantal groene, blauwe en paarse kleuren met elkaar. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte Producten

    Sleek Candy Palette

  • Sleek Candy Palette
  • Essence Lipstick in de kleur Come Naturally
  • Essence Lash Princess Volume Mascara
  • Catrice Eye Brow Pencil in de kleur 020 Date With Ash Ton


De Look

Als eerste breng je  de groene kleur deppend aan over je gehele bewegend ooglid. Met een puntige kwast breng je de matpaarse kleur aan in je buitenste ooghoek en in je crease. Dit blend je goed om strakke lijnen te voorkomen. De donkerblauwe kleur breng je met een wat lossere kwast aan net boven mijn crease en in je buitenste ooghoek. Ook dit blend je goed om de blauwe kleur mooi in de paarse over te laten lopen. De groene kleur breng je vervolgens nog een keer aan om de kleur wat intenser te maken, ook bracht ik hem aan onder mijn onderste wimperrand. Als laatste breng je de felblauwe kleur aan precies tussen de groene kleur en waar de blauw/paarse kleuren beginnen. Dit vervaag je een klein beetje.

Om de look af te maken tekende ik mijn wenkbrauwen nog bij en bracht ik wat mascara aan. De rest van de look is al erg schreeuwerig en daarom koos ik ervoor om een subtiel kleurtje op mijn lippen aan te brengen.


De uiteindelijke look is een lekkere kleurrijke look geworden waar ik erg vrolijk van word. Het is niet iets waar ik vrolijk overdag mee de deur uit zou gaan, maar experimenteren met make-up is altijd leuk toch? Dit ga ik zeker vaker doen!

Speel jij af en toe ook met make-up?~Liefs Sandra


Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

3 thoughts on “LOOK: Colorfull Paradise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge