LIPSTICK MAC UP THE AMP

mac

Hele bijzondere kleurtjes lipstick droeg ik eigenlijk nooit, totdat er een prachtige paarse lipstick in de collectie van Essence kwam. Dit was een favoriet, maar helaas is hij uit het assortiment gegaan voordat ik een back-up kon kopen. Ik was dus op zoek naar een mooie paarse lipstick en ben uiteindelijk voor  Up The Amp van MAC gegaan. Benieuwd? Lees dan even verder.

Up The Amp doet in eerste instantie veel denken aan Heroine van MAC, maar wanneer je beide naast elkaar ziet zie je duidelijk de verschillen. Up The Amp heeft een violet ondertoon en is een stuk draagbaarder, terwijl Heroine een donkerpaarse lipstick is met een koele ondertoon.

swatch

Up The Amp is een prachtige lichtpaarse lipstick met een amplified finish wat inhoudt dat de lipstick een romige finish heeft waardoor hij gemakkelijk aanbrengt, je lippen niet uitdroogt en velletjes niet zichtbaar maakt. Na verloop van tijd gaat het bovenste laagje van de lipstick af en houdt je een mat paarse lipstick over die uren goed blijft zitten.

fullface 2

De kleur van de lipstick is een prachtige en bijzondere kleur die voor de rest qua make-up niet veel meer nodig heeft. Je brengt deze kleur op je lippen aan, een beetje eyeliner, een beetje mascara en je ziet er fris en stralend uit, love it!

mac

Up The Amp is dan misschien wel geen kleurtje dat je dagelijks zal dragen, maar voor de zomer, een avondje uit of een feestje vind ik hem echt geweldig! Deze lipstick is o.a. bij de Bijenkorf te koop voor € 19,50. 

Welke bijzondere kleur lipstick mag ook niet ontbreken in mijn stash voor aankomende zomer?

liefs

Follow

7 thoughts on “LIPSTICK MAC UP THE AMP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge