Lipstick Clarins – Woodrose, True Aubergine, Tropical Pink, Nude Rose

Toen ik onderlaatst bij de parfumerie wat kocht, kreeg ik er wel een heel bijzonder testertje bij. Normaal gesproken schrijf ik hier geen artikel over, maar ik vond het zo’n leuk testertje dat ik besloot om er toch een artikel over te schrijven. Ik had al vaker van Clarins gehoord, maar ik had er nog nooit is van getest. Vandaag test ik voor jullie 4 lipsticks van Clarins. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.
Hierboven kun je de swatches zien van de vier lipsticks. Van boven naar beneden: Woodrose, True Aubergine, Tropical Pink, Nude Rose.
 
Ik vind het allemaal stuk voor stuk prachtige kleuren. De lipsticks zijn erg makkelijk aan te brengen en zijn goed gepigmenteerd. Het zijn romige lipsticks, maar niet te romig. Vaak heb je dat te romige lipsticks snel van je lippen verdwijnen, maar dat is bij deze helemaal niet het geval.
Op de eerste foto zie je 01 Nude Rose. Dit is het veiligste kleurtje van allemaal, maar toch is het ook een prachtige lipstick. Mijn lippen zijn van zichzelf best wel donker, dus het is niet zo dat je zo’n nude kleurtje helemaal niet ziet. Dit is denk ik mijn favoriet van allemaal, omdat deze kleur het meest draagbare is.
 
Daaronder zie je 04 Tropical Pink. Dit is echt een hele felle kleur. Het is een hele mooie kleur, maar ik vind dat hij mij niet zo mooi staat.


Op deze foto’s kun je 06 True Aubergine & 13 Woodrose op mijn lippen zien. True Obergine leek me, toen ik naar de verpakking keek, veel te donker voor mij. Zoals je kunt zien op de foto’s valt dat hartstikke mee en vind ik het een prachtig kleurtje. Zeker nu het echt herfstweer begint te worden.

Woodrose is de kleur waar ik heel erg aan heb moeten wennen. Het is echt een bruine kleur en dat heb ik nog nooit gedragen op mijn lippen. Als je er eenmaal aan gewend bent is het wel een mooi & uniek kleurtje. Leuk voor als je eens een keer wat anders wilt en niet gelijk een knalkleur wilt dragen zoals Tropical Pink.

 
Zelf had ik als ik in de winkel had gestaan nooit gekeken naar een kleur als True Aubergine of Woodrose. Uiteindelijk vind ik dit wel prachtige kleuren, vooral True Aubergine. Zo zie je maar weer dat lipsticks op je lippen heel anders kunnen zijn dan in eerste instantie lijkt.
 
 
Heb jij wel eens gehad dat een lipstick op je lippen heel anders stond dan hij er in de verpakking uit zag?
~liefs Sandra


3 thoughts on “Lipstick Clarins – Woodrose, True Aubergine, Tropical Pink, Nude Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge