Supertrash sieraden


 
 
Al lange tijd ben ik op zoek naar leuke betaalbare sieraden, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Ik ben qua sieraden echt lastig en heb daarom al best lang geen nieuwe sieraden gekocht. Ik vond dat het wel eens tijd werd en begon rond te kijken op zoek naar nieuwe merken. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Supertrash. Ik dacht dat dit merk altijd best wel duur was, maar de sieraden vielen me qua prijs redelijk mee. Benieuwd naar wat er zoal in hun collectie zit? Lees dan even verder.Als eerste een van de duurste sieraden die ik uitgekozen heb. Deze armband vind ik heel erg leuk aangezien het helemaal in elkaar geknoopt zit. Op een of andere manier vind ik het er heel luxe uitzien. Dit is de gouden armband, maar hij is ook verkrijgbaar in het zilver. Ook is er nog een hele leuke bijpassende ring. Deze armband is de Aletti Bracelet en kost €29,95.
Deze armband is redelijk simpel, maar toch vind ik hem geweldig. Hij is rosékleurig en zit om je pols gewikkeld. Dat kleine hangertje maakt de hele armband helemaal af. Dit is de ARlene Curl Bracelet, kost €15,00 en is nog in veel andere kleuren verkrijgbaar.
Deze armband is mijn absolutie favoriet. Het is een rosékleurige armband met een roze koord eromheen gewikkeld. De kleurencombinatie vind ik prachtig. Ook deze armband is weer in veel andere kleuren verkrijgbaar. En ik denk dat veel mensen blij zijn om te horen dat deze armband maar €9,95 kost.
Deze ketting is een beetje hetzelfde idee als de armband hierboven. In dit geval is het een zilverkleurige ketting met een groen koord. Ik vind het koord niet echt op groen lijken, maar op de website staat dat het zilver met groen is. Dit is de Nora Necklace en kost €15,00.
 
Deze armband is wat aparter dan de andere in dit artikel. Een lekkere opvallende armband. Deze zou mij mij nooit passen, omdat ik echt hele dunne polsen heb. Dus dat is wel echt heel jammer. Ondanks dat blijft hij erg leuk. Ook is er nog een bijpassende ring verkrijgbaar. Die vind ik helemaal schattig. De armband kost €39,95 en de ring €29,95.

Ik bedacht me dat er in dit artikel nog geen enkel paar oorbellen voorbij waren gekomen. Dit omdat de oorbellen van Supertrash redelijk opvallen en groot zijn. Dit vond ik nog een leukste paar. Lekker simpel, maar toch erg leuk. Ook hiervan is een bijpassende ketting, maar deze is erg opvallend. Deze oorbellen kosten €29,95. 

Ik weet dat schoenen niet bij sieraden horen, maar wauw wat zijn deze laarzen geweldig! Ik ben al lange tijd op zoek naar mooie winterlaarzen. Bij deze heb ik ze gevonden! Ik ga ze bestellen en dan zien jullie ze waarschijnlijk nog wel terug komen in een artikel. Dit paar kost €99,95.
 
 
 
 
Ik wist niet dat Supertrash zulke leuke sieraden had. Er zitten een aantal wat duurdere items tussen, maar alsnog zitten er betaalbare sieraden tussen. Wat vind jij van de sieraden van Supertrash?
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra

 
 

4 thoughts on “Supertrash sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge